Garagebedrijven in Amsterdam

Zoek je een garagebedrijf in Amsterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Amsterdam.

Filter Filter

Donderdag 27 oktober 2016

WijKopenAutos B.V.
Opgericht in September 2016

De besloten vennootschap WijKopenAutos B.V. is gevestigd op Frankemaheerd 12 te Amsterdam Zuidoost en is actief in de branche .

Donderdag 1 januari 2015

Garage Westpoort
Opgericht in Mei 2013

De onderneming Garage Westpoort is gevestigd op Jarmuiden 40 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Peugeot Nederland
Opgericht in April 2013

De onderneming Peugeot Nederland is gevestigd op De entree 123-137 te Amsterdam Zuidoost en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Dirk Barten Amsterdam B.V. is gevestigd op Sierenborch 20Westprt 5900 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Van Vloten B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Van Vloten B.V. is gevestigd op Meeuwenlaan 128 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Heto Zuid-Oost B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Heto Zuid-Oost B.V. is gevestigd op Schepenbergweg 16 te Amsterdam Zuidoost en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van Vloten Car B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van Vloten Car B.V. is gevestigd op Draaierweg 2 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Cobussen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Cobussen is gevestigd op Baarsjesweg 249-253 DOORL. te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Van der Kooi Sportcars Amsterdam
Opgericht in April 2013

De onderneming Van der Kooi Sportcars Amsterdam is gevestigd op Amsteldijk 52 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

FSB Autobedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming FSB Autobedrijf is gevestigd op Raasdorperweg 66 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van den Berg en Wiggers
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Van den Berg en Wiggers is gevestigd op De Wittenkade 182 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Marzouk APK
Opgericht in April 2013

De onderneming Marzouk APK is gevestigd op Polijsterweg 10Unit D te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Raasdorp
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Raasdorp is gevestigd op Raasdorperweg 38 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Mohammad Khawer Iqbal
Opgericht in April 2013

De onderneming Mohammad Khawer Iqbal is gevestigd op Burgemeester Hogguerstraat 543 te Amsterdam en is actief in de branche garagebedrijven.

Garage Fikri
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Fikri is gevestigd op Osdorperweg 489P te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

Wijken in Amsterdam

Meer nieuws in Amsterdam

Snelheidscontroles Amsterdam

Flitser Burgemeester Röellstraat, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:31 uur
Flitser Stadhouderskade, Amsterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 02:31 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent