Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Osdorper Bovenpolder

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Osdorper Bovenpolder gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Osdorper Bovenpolder 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Osdorper Bovenpolder

Donderdag 13 december 2018

2000 Hennepplanten aangetroffen
Politienieuws   Donderdag 13 december 2018 om 13:54

Amsterdam - De politie heeft woensdag 12 december in een pand aan het Ma Braunpad 2000 hennepplanten in beslag genomen. Bij doorzoeking van het pand trof de politie een balletjespistool aan dat voor afdreiging was geschikt en nam deze in beslag. De hennepplanten zijn geruimd. Er is nog geen verdachte in deze zaak aangehouden....

Zondag 9 december 2018

Nieuw bedrijf AE Cars
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 10:53

De onderneming AE Cars is gevestigd op Osdorperweg 798 te Amsterdam en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Nieuw bedrijf BooRad Credit Consultancy
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 10:23

De onderneming BooRad Credit Consultancy is gevestigd op Osdorperweg 894 te Amsterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nieuw bedrijf Unal Opleiding & Coaching B.V.
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 07:30

De besloten vennootschap Unal Opleiding & Coaching B.V. is gevestigd op Osdorperweg 501 te Amsterdam en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Osdorper Bovenpolder

Instellen

Feiten en statistieken Osdorper Bovenpolder

Aantal inwoners Osdorper Bovenpolder
805
Waarvan 65+
125 (15.5%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
200 (24.8%)
Meer weetjes en statistieken over Osdorper Bovenpolder
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?