Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Belcrum

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Belcrum gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Belcrum 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Belcrum

Vanmorgen

Nieuw bedrijf Wieked Styling
Nieuw bedrijf   9 uur en 32 minuten geleden

De onderneming Wieked Styling is gevestigd op Oude Terheijdenseweg 21 te Breda en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Nieuw bedrijf MyLocalSpecialist
Nieuw bedrijf   9 uur en 36 minuten geleden

De onderneming MyLocalSpecialist is gevestigd op Francoise v Savoyetoren 2 te Breda en is actief in de branche Webportals.

Nieuw bedrijf Sommeljeej!
Nieuw bedrijf   12 uur en 40 minuten geleden

De onderneming Sommeljeej! is gevestigd op Leeuwerikstraat 90 te Breda en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Evenement Belcrum Winter Markt
Evenement   15 uur en 8 minuten geleden

Op 15 en 16 december is er voor de vierde keer een wintermarkt in de Belcrum. Twee...

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?