Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Breda

Zoek je een bloemenwinkel in Breda? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Breda.

In Breda zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Dierenparadijs Jac Horward
Opgericht in juli 2013

De onderneming Dierenparadijs Jac Horward is gevestigd op Haagweg 210 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Tuinzigt » 4812XE
Andre van Stijn Dierenshop V.O.F.
Opgericht in mei 2013

De vennootschap onder firma Andre van Stijn Dierenshop V.O.F. is gevestigd op Tramsingel 74 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814AD
Intratuin Breda B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Breda B.V. is gevestigd op Terheijdenseweg 296 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Noord » Krogten » 4826AA
Tuincentrum Schalk B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Schalk B.V. is gevestigd op Mastlanddreef 9 te Prinsenbeek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Prinsenbeek » Buitengebied Prinsenbeek » 4841KJ
Tuincentrum De Moeren
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum De Moeren is gevestigd op Rietdijk 1B te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Noord-West » Hagebeemd » 4824ZB
Tuincentrum Overvecht Breda
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Overvecht Breda is gevestigd op Heilaarstraat 175 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Heilaar » 4814NX
Allure Bloemen en Planten B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Allure Bloemen en Planten B.V. is gevestigd op Zuilenstraat 92 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Princenhage » 4813AC
Dierenspeciaalzaak Joost Voesenek
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Joost Voesenek is gevestigd op Groenstraat 88 te Prinsenbeek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Prinsenbeek » Prinsenbeek » 4841BG
Anthuriumexpert
Opgericht in april 2013

De onderneming Anthuriumexpert is gevestigd op Overveldsestraat 30 te Prinsenbeek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Prinsenbeek » Buitengebied Prinsenbeek » 4841KX
O & F Best Adventure Breda B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap O & F Best Adventure Breda B.V. is gevestigd op Valkenstraat 8 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Centrum » Valkenberg » 4811EZ
Dino - 't Tibetaantje B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Dino - 't Tibetaantje B.V. is gevestigd op Heilaarstraat 175 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Heilaar » 4814NX
Marijn Kroese Bloem en Plant B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Marijn Kroese Bloem en Plant B.V. is gevestigd op Halstraat 19 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Centrum » City » 4811HV
Fleur 85 Breda B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Fleur 85 Breda B.V. is gevestigd op De Burcht 36 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Zuid-Oost » Ypelaar » 4834HK
ENRW Trading B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap ENRW Trading B.V. is gevestigd op Haagweg 22 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Tuinzigt » 4814GD
Lobbes
Opgericht in april 2013

De onderneming Lobbes is gevestigd op Moerwijk 37 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Noord » Biesdonk » 4826HP
Bloemen François van Gurp
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen François van Gurp is gevestigd op Mastbosstraat 20 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Princenhage » 4813GT
V.O.F. Koolen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Koolen is gevestigd op Ettensebaan 21BIS te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Princenhage » 4813AH
Multipet
Opgericht in april 2013

De onderneming Multipet is gevestigd op Teteringsedijk 89G te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Oost » Brabantpark » 4817MB
Allure Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Allure Bloemen en Planten is gevestigd op Tuinzigtlaan 11 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda West » Tuinzigt » 4813XH
Jan Tit bloemen en planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Jan Tit bloemen en planten is gevestigd op Donk 30 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Breda » Breda Noord-West » Gageldonk » 4824CS

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?