Bloemenwinkels in Breda

Zoek je een bloemenwinkel in Breda? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Breda.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Dierenparadijs Jac Horward
Opgericht in Juli 2013

De onderneming Dierenparadijs Jac Horward is gevestigd op Haagweg 210 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dino - 't Tibetaantje B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Dino - 't Tibetaantje B.V. is gevestigd op Heilaarstraat 175 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dier-Speciaal Peter Meeuwsen
Opgericht in April 2013

De onderneming Dier-Speciaal Peter Meeuwsen is gevestigd op Haagdijk 239 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Oxalis
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Oxalis is gevestigd op Pastoor Doensstraat 12 te Bavel en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Violien
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Violien is gevestigd op Haagweg 391 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Jaja Grow B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Jaja Grow B.V. is gevestigd op Koele Mei 26 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Manu V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Manu V.O.F. is gevestigd op Reigerstraat 11 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Eigen Wijze
Opgericht in April 2013

De onderneming Eigen Wijze is gevestigd op Dorpstraat 81 te Ulvenhout en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Intratuin Breda B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Intratuin Breda B.V. is gevestigd op Terheijdenseweg 296 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Fleur 85 Breda B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Fleur 85 Breda B.V. is gevestigd op De Burcht 36 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lobbes
Opgericht in April 2013

De onderneming Lobbes is gevestigd op Moerwijk 37 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemen François van Gurp
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemen François van Gurp is gevestigd op Mastbosstraat 20 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Koolen
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Koolen is gevestigd op Ettensebaan 21BIS te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Tel-Fleur
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Tel-Fleur is gevestigd op Bisschopshoeve 10 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Eleusis
Opgericht in April 2013

De onderneming Eleusis is gevestigd op Liesboslaan 35 te Breda en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent