Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bakkers in Breda

Zoek je een bakker in Breda? Hieronder vind je een overzicht van alle bakkers in Breda.

In Breda zoek ik een:

Bakkerij Ridderkerk
februari 2017

De vennootschap onder firma Bakkerij Ridderkerk is gevestigd op Hobokenstraat 30 te Breda en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

4826EKBredaBreda NoordWisselaar
't Bakkertje op de Hoek
juli 2016

De vennootschap onder firma 't Bakkertje op de Hoek is gevestigd op Oranjeboomstraat 6 te BREDA en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

4814EGBredaBreda WestHaagpoort
Bakker Dennis
april 2016

De onderneming Bakker Dennis is gevestigd op Dorstseweg 41 te BAVEL en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

4854NABredaBavelBavel
Brood- en Banketbakkerij Goeijers
april 2014

De besloten vennootschap Brood- en Banketbakkerij Goeijers is gevestigd op Moerwijk 5 te BREDA en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

4826HNBredaBreda NoordBiesdonk

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk