Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Waterdonken

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Waterdonken gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Waterdonken 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Waterdonken

Maandag 15 oktober 2018

Nieuw bedrijf Corting
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 11:24

De onderneming Corting is gevestigd op Maasdijk 208 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Nieuw bedrijf Piano per Tutti
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 10:07

De onderneming Piano per Tutti is gevestigd op Lange Weide 185 te Breda en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Vrijdag 28 september 2018

Woning Maasdijk 81 Breda
Binnenkijken bij   Vrijdag 28 september 2018 om 07:43

Het adres van deze woning uit 2009 is Maasdijk 81 te Breda. Het pand heeft een oppervlakte van 134m² en een perceeloppervlakte van 148m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 350.000.

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?