Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Schieringen

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Schieringen gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Schieringen 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Schieringen

Vrijdag 15 februari 2019

Nieuw bedrijf Slow Pony
Nieuw bedrijf   Vrijdag 15 februari 2019 om 08:53

De onderneming Slow Pony is gevestigd op Vuurdoornstraat 98 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuw bedrijf Kanlayanee Design
Nieuw bedrijf   Vrijdag 15 februari 2019 om 08:34

De onderneming Kanlayanee Design is gevestigd op Schieringerweg 103b te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 7 januari 2019

Nieuw bedrijf Yoway
Nieuw bedrijf   Maandag 7 januari 2019 om 10:52

De onderneming Yoway is gevestigd op Iepenstraat 12c te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Nieuw bedrijf Reiki en Ontspanningspraktijk Louisa
Nieuw bedrijf   Maandag 7 januari 2019 om 10:27

De onderneming Reiki en Ontspanningspraktijk Louisa is gevestigd op Kalverdijkje 77c te Leeuwarden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maandag 24 december 2018

Nieuw bedrijf Brouwser
Nieuw bedrijf   Maandag 24 december 2018 om 05:48

De onderneming Brouwser is gevestigd op Poppeweg 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nieuw bedrijf Film van Gebroeders
Nieuw bedrijf   Maandag 24 december 2018 om 05:16

De vennootschap onder firma Film van Gebroeders is gevestigd op Honingboomstraat 10 te Leeuwarden en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schieringen

Instellen

Feiten en statistieken Schieringen

Aantal inwoners Schieringen
1.780
Waarvan 65+
215 (12.1%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
545 (30.6%)
Meer weetjes en statistieken over Schieringen
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?