Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Loodgieters in Leeuwarden

Zoek je een loodgieter in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle loodgieters in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

Dinsdag 28 maart 2017

Lloyd Multidiensten
Opgericht in februari 2017

De onderneming Lloyd Multidiensten is gevestigd op Bordineweg 87 te Leeuwarden en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Nijlân » Nijlân » 8931AM

Dinsdag 13 september 2016

Rioolservice Noord
Opgericht in januari 2016

De onderneming Rioolservice Noord is gevestigd op De Bird 31 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Bilgaard & Havankpark e.o. » Bilgaard » 8918ET
Installatietechniek Leeuwarden
Opgericht in januari 2016

De besloten vennootschap Installatietechniek Leeuwarden is gevestigd op Castorweg 25 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938BE
Bartmann's Technisch Bedrijf (B.T.B.)
Opgericht in januari 2016

De onderneming Bartmann's Technisch Bedrijf (B.T.B.) is gevestigd op Eigen Brood Bovenal 76 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Oldegalileën & Bloemenbuurt » Oldegalileën » 8922BA

Vrijdag 15 januari 2016

van der Schoot montage
Opgericht in december 2015

De onderneming van der Schoot montage is gevestigd op Zuidvliet 236 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Vlietzone » Molenpad » 8921BN

Donderdag 1 januari 2015

Wiekstra Montage
Opgericht in juni 2015

De onderneming Wiekstra Montage is gevestigd op Dotingastate 20 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Camminghaburen » Camminghaburen-Noord » 8926MP
Onderhoudsbedrijf J. Arendshorst
Opgericht in april 2015

De onderneming Onderhoudsbedrijf J. Arendshorst is gevestigd op Zenegroen 211 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Aldlân » Aldlân-Oost » 8935KH
Aqua Delight
Opgericht in februari 2015

De onderneming Aqua Delight is gevestigd op Verstolkstraat 24 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Leeuwarden » Achter de Hoven » Achter de Hoven » 8933DZ

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?