Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Garagebedrijven in Leeuwarden

Zoek je een garagebedrijf in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Auto Bourguignon B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Auto Bourguignon B.V. is gevestigd op Jupiterweg 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AD
Haaima Leeuwarden
Opgericht in april 2013

De onderneming Haaima Leeuwarden is gevestigd op Saturnusweg 6 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AW
Jelle Talsma B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Jelle Talsma B.V. is gevestigd op Jupiterweg 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AD
Automobielbedrijf Engelsma en Wijnia B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Engelsma en Wijnia B.V. is gevestigd op Leo Twijnstrastraat 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Vrijheidswijk » Vrijheidswijk-West » 8923EL
Autobedrijf Galema Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Galema Leeuwarden B.V. is gevestigd op Orionweg 51 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AG
Wensink
Opgericht in april 2013

De onderneming Wensink is gevestigd op Lorentzkade 5a te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » De Zwette » De Zwette II Zwettehaven » 8912AZ
Huur niet te duur
Opgericht in april 2013

De onderneming Huur niet te duur is gevestigd op Hortensiastraat 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Oldegalileën & Bloemenbuurt » Bloemenbuurt » 8922HD
Autoschade Grou B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autoschade Grou B.V. is gevestigd op Oedsmawei 17B te Grou en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001ZJ
Haaima Wirdum
Opgericht in april 2013

De onderneming Haaima Wirdum is gevestigd op Werpsterdyk 1-3 te Wirdum Fr en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Wirdum & Swichum e.o. » Wirdum » 9088BZ
Autobedrijven Dijkstra Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijven Dijkstra Leeuwarden B.V. is gevestigd op Mercuriusweg 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AR
Autobedrijf Van der Schaaf en Mellema B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van der Schaaf en Mellema B.V. is gevestigd op Alexander Cohenwei 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » De Zwette » De Zwette IV Businesspark » 8914BG
Autoschade Posthuma B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autoschade Posthuma B.V. is gevestigd op Morseweg 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » De Zwette » De Zwette V Newton » 8912BG
Auto Nijhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Auto Nijhuis is gevestigd op Plutoweg 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AC
Autobedrijf Henk Sinnema
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf Henk Sinnema is gevestigd op Uranusweg 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AJ
Auto Buikema B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Auto Buikema B.V. is gevestigd op Orionweg 8 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AH
Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. is gevestigd op James Wattstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » De Zwette » De Zwette II Zwettehaven » 8912AS
Dijkstra's Automobielbedrijf
Opgericht in april 2013

De onderneming Dijkstra's Automobielbedrijf is gevestigd op P.C. Hooftstraat 6 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Vossepark » 8913GT
Vakgarage Van der Zweep
Opgericht in april 2013

De onderneming Vakgarage Van der Zweep is gevestigd op Wartensterdyk 2A te Wergea en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Wergea & Warten e.o. » Wergea » 9005XS
Autobedrijf Jupiter B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Jupiter B.V. is gevestigd op Prof. mr. P.S. Gerbrandyweg 60 te Leeuwarden en is actief in de branche garagebedrijven.

Leeuwarden » Vrijheidswijk » Vrijheidswijk-West » 8923EH
Garage Autowasserette Fokkinga V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Garage Autowasserette Fokkinga V.O.F. is gevestigd op de Ruyterweg 98 te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leeuwarden » Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek » Cambuur » 8921KM

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?