Wat gebeurt er in Vrijheidswijk-West

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Vrijheidswijk-West gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Vrijheidswijk-West 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Heb je zelf 112 nieuws of ander nieuws te melden over Vrijheidswijk-West? Of organiseer je een evenement in Vrijheidswijk-West? Plaats dan eenvoudig en gratis je bericht op Oozo.nl!.

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Vrijheidswijk-West

Vrijdag 13 november 2020

112 melding 13 november 2020 Meisjes aangehouden voor mishandeling fietser De politie heeft twee minderjarige meisjes aangehouden voor de mishandeling van een 26-jarige....

Sinterklaas is nog niet eens in het land, maar sommige mensen kunnen dit jaar niet wachten om de kerstverlichting al op te hangen.

112 melding Twee #woningen en #loodsencomplex in #Leeuwarden #gesloten wegens #overtreding #Opiumwet: de #dertigste dit jaar - ..

Burgemeester Buma heeft twee woningen en een loodsencomplex met omliggend erf in de gemeente Leeuwarden gesloten vanwege overtreding van de Opiumwet.

112 melding Burgemeester Buma van de gemeente Leeuwarden heeft donderdag twee woningen en een loodsencomlex met omliggend erf gesloten vanwege drugshandel..

Burgemeester Sybrand Buma van de gemeente Leeuwarden heeft donderdag twee woningen en een loodsencomplex en het omliggende erf gesloten vanwege drugshandel.

112 melding Twee woningen en loodsencomplex in Leeuwarden gestolen in verband met harddrugshandel: Burgemeester Buma van de gemeente Leeuwarden heeft donderdag twee woningen en een loodsencomlex met omliggend erf gesloten vanwege drugshandel...

Burgemeester Sybrand Buma van de gemeente Leeuwarden heeft donderdag twee woningen en een loodsencomplex en het omliggende erf gesloten vanwege drugshandel.

112 melding 12 november 2020 Automobiliste aangehouden die doorreed na aanrijding In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een automobilist aangehouden....

Op 12 november zijn twee woningen in de gemeente Leeuwarden gesloten op last van burgemeester Buma. Het gaat om een woning aan de Leendert Sinnemastraat en aan de Konvooistraat...

Dinsdag 10 november 2020

112 melding Een eenpersoonsauto is vorige week dinsdagavond doorgereden na een aanrijding met een 27-jarige fietsster op de kruising van de Lekkumerweg met de Gebroeders Wierdastraat in Leeuwarden. De politie zoekt getuigen..

Een eenpersoonsauto is vorige week dinsdagavond doorgereden na een aanrijding met een 27-jarige fietsster op de kruising van de Lekkumerweg met de Gebroeders Wierdastraat in Leeuwarden.

Zondag 8 november 2020

112 melding #Leeuwarden Brandweer blust brandende bank Gebroeders Wierdastraat Leeuwarden.

LEEUWARDEN - Zondagmiddag 8 november rond 17.50 uur was brand ontstaan op een bank aan de Gebroeders Wierdastraat in

112 melding Brandweer met gepaste spoed naar Droppingsstraat in Leeuwarden
112 melding   Zondag 8 november 2020 om 17:52

Op 8 november 2020 om 17:51 is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Droppingsstraat te Leeuwarden.

Vrijdag 23 oktober 2020

Nieuw bedrijf Hijko Holding B.V.
Nieuw bedrijf   Vrijdag 23 oktober 2020 om 12:40

De besloten vennootschap Hijko Holding B.V. is gevestigd op Douwe Witteveenstraat 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Nieuw bedrijf Friesland Talks
Nieuw bedrijf   Vrijdag 23 oktober 2020 om 11:07

De onderneming Friesland Talks is gevestigd op Victoriestraat 7 te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vrijheidswijk-West

Instellen

COVID cijfers Leeuwarden

De COVID cijfers over de afgelopen 24 uur

Nieuwe besmettingen landelijk
575 (4108 in de laatste 7 dagen)
Nieuwe besmettingen Amsterdam
0 (0 in de laatste 7 dagen)
Meer COVID cijfers Vrijheidswijk-West

Feiten en statistieken Vrijheidswijk-West

Aantal inwoners Vrijheidswijk-West
2.170
Waarvan 65+
200 (9.2%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
820 (37.8%)
Meer weetjes en statistieken over Vrijheidswijk-West

Meer nieuws in Vrijheidswijk-West

Weer in omgeving Leeuwarden

8°C
Luchtdruk
983 bar
Luchtvochtigheid
75%
Min/max. temp.
7,78 tot 8°C
Zon op
08:33 uur
Zon onder
16:21 uur

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement