Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Kaaswinkels in Leeuwarden

Zoek je een kaaswinkel in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle kaaswinkels in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

Maandag 15 oktober 2018

V.O.F. Dikken & de Vries
Opgericht in oktober 2018

De vennootschap onder firma V.O.F. Dikken & de Vries is gevestigd op Baljeestraat 16 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in kaas.

Leeuwarden » Binnenstad » Stationskwartier » 8911AK
M.B. Manshande en V.Z. Manshande-Bijlsma
Opgericht in september 2018

De vennootschap onder firma M.B. Manshande en V.Z. Manshande-Bijlsma is gevestigd op Lolkjeslan 13 te Goutum en is actief in de branche Winkels in kaas.

Leeuwarden » Goutum e.o. » Goutum » 9084EK
V.O.F. Engelkes t.h.o.d.n. Koetshuysch Kaas
Opgericht in september 2018

De vennootschap onder firma V.O.F. Engelkes t.h.o.d.n. Koetshuysch Kaas is gevestigd op Nieuwe Oosterstraat 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in kaas.

Leeuwarden » Binnenstad » Blokhuisplein » 8911KM

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?