Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in gemeente Ooststellingwerf

Ook zo benieuwd wat er allemaal in gemeente Ooststellingwerf gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over gemeente Ooststellingwerf 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Ooststellingwerf

Gisteren

Deze bridgers vallen in de prijzen
Binnenlands nieuws   13 uur en 31 minuten geleden

Oldeberkoop - - Teade Bruinsma en Gerrit Meinema uit Lemmer zijn de beste Friese bridgers. In Hotel Lunia werd zaterdag het 9e Lunia Top 16 Butler Invitatie Bridge Toernooi gespeeld. De 16 sterkste pa...

Nieuw bedrijf Frisian Dairy B.V.
Nieuw bedrijf   14 uur en 57 minuten geleden

De besloten vennootschap Frisian Dairy B.V. is gevestigd op Leeksterweg 71 te Haulerwijk en is actief in de branche Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs).

Nieuw bedrijf Studio Marianne Peters
Nieuw bedrijf   15 uur en 20 minuten geleden

De onderneming Studio Marianne Peters is gevestigd op Duistereweg 13 te Oosterwolde en is actief in de branche Fotografie.

Lintjo promoot korfbal in Engeland
Binnenlands nieuws   15 uur en 50 minuten geleden

Oldeberkoop - Over een kleine week vertrekken 9 B-junioren en 1 A-junior van Lintjo in de herfstvakantie met hun begeleiders naar Londen. Ze brengen daar een 5-daags bezoek aan Harrow Vultrix Korfball...

Nieuw bedrijf Melma en Kats
Nieuw bedrijf   15 uur en 55 minuten geleden

De vennootschap onder firma Melma en Kats is gevestigd op Koemaad 19 te Oosterwolde en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

Nieuw bedrijf M. de Jong Arbo
Nieuw bedrijf   16 uur en 4 minuten geleden

De onderneming M. de Jong Arbo is gevestigd op Groote Singel 15 te Oosterwolde en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Nieuw bedrijf Handelonderneming R. Haan
Nieuw bedrijf   16 uur en 27 minuten geleden

De onderneming Handelonderneming R. Haan is gevestigd op Buterheideveld 7 te Makkinga en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Nieuw bedrijf ECOstyle AGRO B.V.
Nieuw bedrijf   16 uur en 44 minuten geleden

De besloten vennootschap ECOstyle AGRO B.V. is gevestigd op Ecomunitypark 1 te Oosterwolde en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van landbouw en visserij (niet biotechnologisch).

Nieuw bedrijf De Woudvlinder
Nieuw bedrijf   16 uur en 47 minuten geleden

De onderneming De Woudvlinder is gevestigd op Veenwijksweg 5 te Ravenswoud en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cli├źnten.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ooststellingwerf

Instellen

Feiten en statistieken Ooststellingwerf

Aantal inwoners Ooststellingwerf
25.571
Waarvan 65+
5.688 (22.2%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
1.667 (6.5%)
Meer weetjes en statistieken over Ooststellingwerf
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?