Garagebedrijven in Ooststellingwerf

Zoek je een garagebedrijf in Ooststellingwerf? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Ooststellingwerf.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Autoland Van den Brug B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoland Van den Brug B.V. is gevestigd op Venekoterweg 1A te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Wagenaar's Auto- en Verhuurbedrijf
Opgericht in April 2013

De onderneming Wagenaar's Auto- en Verhuurbedrijf is gevestigd op Buurstede 8 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

R.A. Kluit
Opgericht in April 2013

De onderneming R.A. Kluit is gevestigd op Ploeggang 3 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garagebedrijf Kromkamp V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Garagebedrijf Kromkamp V.O.F. is gevestigd op Wolvegasterweg 4 te Oldeberkoop en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

JG Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming JG Auto's is gevestigd op Het Hoge Stuk 20 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autohandelsonderneming Theun Tenge
Opgericht in April 2013

De onderneming Autohandelsonderneming Theun Tenge is gevestigd op 't West 12 te Donkerbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Airco Service Boon
Opgericht in April 2013

De onderneming Airco Service Boon is gevestigd op Oosterwoldseweg 39 te Oldeberkoop en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Kloksveen Automobielen
Opgericht in April 2013

De onderneming Kloksveen Automobielen is gevestigd op Kloksveen 22 te Appelscha en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Montagna d'Oro
Opgericht in April 2013

De onderneming Montagna d'Oro is gevestigd op Houtwal 30B 2 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Anne Kies
Opgericht in April 2013

De onderneming Anne Kies is gevestigd op Vaart Nz 53 te Appelscha en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Rodejo Oosterwolde
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Rodejo Oosterwolde is gevestigd op Hornleger 19I te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J. Schoemaker
Opgericht in April 2013

De onderneming J. Schoemaker is gevestigd op Vaart Zz 131 te Appelscha en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Kroondijk
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Kroondijk is gevestigd op Oosterwoldseweg 7 te Haulerwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Broekhuizen
Opgericht in April 2013

De onderneming Broekhuizen is gevestigd op Bovenweg 8 te Donkerbroek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Kooiker B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Kooiker B.V. is gevestigd op Zoltstede 1 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent