Wat gebeurt er in Stasrandzone-Noord

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Stasrandzone-Noord gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Stasrandzone-Noord 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Heb je zelf 112 nieuws of ander nieuws te melden over Stasrandzone-Noord? Of organiseer je een evenement in Stasrandzone-Noord? Plaats dan eenvoudig en gratis je bericht op Oozo.nl!.

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Stasrandzone-Noord

Vanavond

112 melding Update: Schietincident KFC Roermond – Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident.

Roermond – Een 23-jarige man uit Rekem (België) is door de politie maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond in Roermond.

112 melding De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident in #Roermond op de Schaarbroekerweg en is op zoek naar getuigen. Lees meer:.

Roermond - Bij een schietincident op de Schaarbroekerweg op zondag rond 18.40 uur is een 18-jarige man uit Venlo ernstig gewond geraakt.

Vanmiddag

112 melding Roermond – Gewonde bij schietincident.
112 melding   4 uur en 41 minuten geleden

Bij een schietincident op de Schaarbroekerweg op zondag rond 18.40 uur is een 18-jarige man uit Venlo ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer was aanspreekbaar toen hij per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd.

112 melding Man meldt zich bij politie voor schietpartij met zwaargewonde in Roermond..

De politie heeft in verband met een schietpartij in Roermond waarbij een man zwaargewond raakte, een verdachte aangehouden.

112 melding Verdachte aangehouden in Sittard in onderzoek naar schietincident -.

oermond – Een 23-jarige man uit Rekem (België) is door de politie maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond in Roermond.

112 melding Een 23-jarige man uit #Rekem (België) is door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond aan de Schaarbroekerweg in #Roermond. Onderzoek naar de aanleiding loopt nog. Zie ook:..

Roermond - Een 23-jarige man uit Rekem (België) is door de politie maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond in Roermond.

Verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident
Politienieuws   5 uur en 24 minuten geleden

Roermond - Een 23-jarige man uit Rekem (België) is door de politie maandag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietincident zondagavond in Roermond....

112 melding Melding schietincident Schaarbroekerweg Roermond
112 melding   5 uur en 35 minuten geleden

Op de Schaarbroekerweg in Roermond is rond 18.40 uur een persoon gewond geraakt bij een schietincident.

112 melding De politie stelt een onderzoek in naar een schietincident in #Roermond op de Schaarbroekerweg en is op zoek naar getuigen. Lees meer:.

Roermond - Bij een schietincident op de Schaarbroekerweg op zondag rond 18.40 uur is een 18-jarige man uit Venlo ernstig gewond geraakt.

Vanmorgen

112 melding Gewonde bij schietincident Roermond...Lees verder op onze site...
112 melding   11 uur en 28 minuten geleden

Roermond – Bij een schietincident op de Schaarbroekerweg op zondag rond 18.40 uur is een 18-jarige man uit Venlo ernstig gewond geraakt.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stasrandzone-Noord

Instellen

Feiten en statistieken Stasrandzone-Noord

Aantal inwoners Stasrandzone-Noord
60
Waarvan 65+
15 (25.0%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
10 (16.7%)
Meer weetjes en statistieken over Stasrandzone-Noord

Weer in omgeving Roermond

8°C
Luchtdruk
996 bar
Luchtvochtigheid
87%
Min/max. temp.
6,11 tot 8,89°C
Zon op
08:21 uur
Zon onder
17:16 uur

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement