Slagers en poeliers in Roermond

Zoek je een slager of poelier in Roermond? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Roermond.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Eerste Roermondse Cash & Carry Vleeswarenbedrijf V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Eerste Roermondse Cash & Carry Vleeswarenbedrijf V.O.F. is gevestigd op Gebroek 110 te Roermond en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij Ottenheim
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Ottenheim is gevestigd op Schoenmakersstraat 7 te Roermond en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij en Vleeshandel Thei van Cruchten
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij en Vleeshandel Thei van Cruchten is gevestigd op Kerklaan 9 te Roermond en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Kluitmans
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Kluitmans is gevestigd op Sint Jansplein 2 te Swalmen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

P. van Cruchten, Vleesgrossier
Opgericht in April 2013

De onderneming P. van Cruchten, Vleesgrossier is gevestigd op Spikkerweg 161C te Roermond en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Doemges Poeliers B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Doemges Poeliers B.V. is gevestigd op Natronchemieweg 1 te Herten en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij Cox
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Cox is gevestigd op Julianalaan 2 te Roermond en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Stan Thomassen
Opgericht in April 2013

De onderneming Stan Thomassen is gevestigd op Marktstraat 6 te Swalmen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Linke
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Linke is gevestigd op Schepen van der Portenstraat 14 te Roermond en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent