Garagebedrijven in Roermond

Zoek je een garagebedrijf in Roermond? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Roermond.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

EMA Venlo B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap EMA Venlo B.V. is gevestigd op Mijnheerkensweg 1 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Bedrijfswagens Roermond
Opgericht in April 2013

De onderneming Bedrijfswagens Roermond is gevestigd op Louis Pasteurweg 4 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Gommans en Jansen Roermond B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Gommans en Jansen Roermond B.V. is gevestigd op Burghoffweg 10 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf R. Janssen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf R. Janssen is gevestigd op Breden Ars 2a te Swalmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Lion I B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Lion I B.V. is gevestigd op Sodaweg 1 te Herten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

APK-Mobiel
Opgericht in April 2013

De onderneming APK-Mobiel is gevestigd op Olieslagersstraat 4 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf M.C. Mooren
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf M.C. Mooren is gevestigd op Albert Einsteinweg 10B te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf M.C. Mooren
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf M.C. Mooren is gevestigd op Parallelweg 5 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Heurkens Roermond B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Heurkens Roermond B.V. is gevestigd op Jacob Romenweg 8 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Hensgens B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Hensgens B.V. is gevestigd op Burghoffweg 18 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automobielbedrijf Baars B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Baars B.V. is gevestigd op Bosstraat 73 te Swalmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

ERTECH Services B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap ERTECH Services B.V. is gevestigd op Heydweg 16 te Swalmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

V.K. Autohandel
Opgericht in April 2013

De onderneming V.K. Autohandel is gevestigd op Bosstraat 101 te Swalmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Doe-het-zelf-garage Swalmen
Opgericht in April 2013

De onderneming Doe-het-zelf-garage Swalmen is gevestigd op Voorveld 18c te Swalmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Bredeweg
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Bredeweg is gevestigd op Bredeweg 429 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent