Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Queeckhovenplein en omgeving

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Queeckhovenplein en omgeving gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Queeckhovenplein en omgeving 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Queeckhovenplein en omgeving

Zaterdag 15 september 2018

Nieuw bedrijf Jasmone
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 16:29

De onderneming Jasmone is gevestigd op Queeckhovenplein 46 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuw bedrijf The Magnesium Company B.V.
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 09:29

De besloten vennootschap The Magnesium Company B.V. is gevestigd op Vechtensteinlaan 12J te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nieuw bedrijf The Royal Box
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 08:53

De onderneming The Royal Box is gevestigd op Elsenburglaan 8-1 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 12 juli 2018

Woning Jacob Jonkerlaan 3 Utrecht
Binnenkijken bij   Donderdag 12 juli 2018 om 05:32

Het adres van deze woning uit 1935 is Jacob Jonkerlaan 3 te Utrecht. Het pand heeft een oppervlakte van 132m² en een perceeloppervlakte van 138m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 350.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Queeckhovenplein en omgeving

Instellen

Feiten en statistieken Queeckhovenplein en omgeving

Aantal inwoners Queeckhovenplein en omgeving
730
Waarvan 65+
40 (5.5%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
505 (69.2%)
Meer weetjes en statistieken over Queeckhovenplein en omgeving
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?