Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Groenteboeren in Utrecht

Zoek je een groenteboer in Utrecht? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Utrecht.

In Utrecht zoek ik een:

Supermarkt Bereket Kidapazari
april 2016

De onderneming Supermarkt Bereket Kidapazari is gevestigd op Kanaalstraat 89 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3531CCUtrechtWestLombok-Oost
Verswinkel - Een onsje meer
januari 2016

De onderneming Verswinkel - Een onsje meer is gevestigd op Huis Te Zuylenlaan 1 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3554JEUtrechtNoordwestSchaakbuurt en omgeving
BENDI foodcenter
mei 2015

De vennootschap onder firma BENDI foodcenter is gevestigd op Kanaalstraat 59 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3531CBUtrechtWestLombok-Oost
Mekong Corporation Europe B.V.
maart 2014

De besloten vennootschap Mekong Corporation Europe B.V. is gevestigd op Papendorpseweg 100 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3528BJUtrechtLeidsche RijnBedrijvengebied Papendorp
Groenten en Fruit Speciaalzaak Het Hoekje
januari 2014

De onderneming Groenten en Fruit Speciaalzaak Het Hoekje is gevestigd op Willem van Noortstraat 61 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3514GBUtrechtNoordoostTuinwijk-Oost
van der Werf h/o De Ridder
maart 2013

De onderneming van der Werf h/o De Ridder is gevestigd op Middenburcht 9-4 te VLEUTEN en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3452MSUtrechtVleuten-De MeernVleuterweide-Noord/Oost/Centrum
R Koot C.V.
maart 2013

De commanditaire vennootschap R Koot C.V. is gevestigd op Griftstraat 20 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3572GVUtrechtNoordoostWittevrouwen
Supermarkt Hoograven
maart 2013

De onderneming Supermarkt Hoograven is gevestigd op 't Goylaan 66E te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3525AHUtrechtZuidNieuw Hoograven-Noord
Supermarkt Bereket Kidapazari
maart 2013

De onderneming Supermarkt Bereket Kidapazari is gevestigd op Kanaalstraat 87 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3531CCUtrechtWestLombok-Oost
Turkiyem Utrecht
maart 2013

De onderneming Turkiyem Utrecht is gevestigd op Kanaalstraat 59 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3531CBUtrechtWestLombok-Oost
Güven Market
maart 2013

De onderneming Güven Market is gevestigd op Kanaalstraat 73 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3531CBUtrechtWestLombok-Oost
Beni Said
maart 2013

De onderneming Beni Said is gevestigd op Kanaalstraat 52 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3531CKUtrechtWestLombok-Oost
Groenten- en Fruitbedrijf Jan Bos
maart 2013

De onderneming Groenten- en Fruitbedrijf Jan Bos is gevestigd op Pastoor Ohllaan 21 te Vleuten en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3451CBUtrechtVleuten-De MeernVleuten
A.C. van Schaik
maart 2013

De onderneming A.C. van Schaik is gevestigd op Balijelaan 11 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3521GJUtrechtZuidwestDichterswijk
Firma M.N. Koot & Zn.
maart 2013

De vennootschap onder firma Firma M.N. Koot & Zn. is gevestigd op Griftstraat 20 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3572GVUtrechtNoordoostWittevrouwen
Fa. Ganseman V.O.F.
maart 2013

De vennootschap onder firma Fa. Ganseman V.O.F. is gevestigd op Klaverstraat 26 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3572VEUtrechtNoordoostWittevrouwen
De Goey-Koot
maart 2013

De onderneming De Goey-Koot is gevestigd op Nobelstraat 22 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3512EPUtrechtBinnenstadNobelstraat en omgeving
Akses Market
maart 2013

De onderneming Akses Market is gevestigd op Vasco da Gamalaan 25 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3526ERUtrechtZuidwestKanaleneiland-Zuid
Tabaksspeciaalzaak Smorenburg B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Tabaksspeciaalzaak Smorenburg B.V. is gevestigd op Stationstraverse 11 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3511CAUtrechtBinnenstadHoog-Catharijne NS en Jaarbeurs
Groenten en Fruit Speciaalzaak Morabet
maart 2013

De onderneming Groenten en Fruit Speciaalzaak Morabet is gevestigd op Willem van Noortstraat 61 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3514GBUtrechtNoordoostTuinwijk-Oost

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk