Garagebedrijven in Utrecht

Zoek je een garagebedrijf in Utrecht? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Utrecht.

Filter Filter

Woensdag 14 september 2016

Nefkens Utrecht B.V.
Opgericht in Juli 2016

De besloten vennootschap Nefkens Utrecht B.V. is gevestigd op Meijewetering 19 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

Auto Muntstad B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Muntstad B.V. is gevestigd op Landzigt 22 te De Meern en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Car Plan B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Car Plan B.V. is gevestigd op Hudsondreef 6 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Stam Utrecht
Opgericht in April 2013

De onderneming Stam Utrecht is gevestigd op Leidseweg 120 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Muntstad Maarssen
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto Muntstad Maarssen is gevestigd op Damzigt 2 te De Meern en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschadebedrijf Nowosielski B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoschadebedrijf Nowosielski B.V. is gevestigd op Schaverijstraat 71 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschade Rijnbergen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoschade Rijnbergen B.V. is gevestigd op Texasdreef 15 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Deejay's Occasions B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Deejay's Occasions B.V. is gevestigd op Mississippidreef 19-21 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Orient B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Orient B.V. is gevestigd op Weerdsingel O.Z. 42-44 te Utrecht en is actief in de branche garagebedrijven.

Autobedrijf Van Kuilenburg B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van Kuilenburg B.V. is gevestigd op Nigerdreef 349 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf van Mossel Waalwijk B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf van Mossel Waalwijk B.V. is gevestigd op Proostwetering 61 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Audi Centrum Tilburg B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Audi Centrum Tilburg B.V. is gevestigd op Proostwetering 61 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf van Mossel Weert B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf van Mossel Weert B.V. is gevestigd op Proostwetering 61 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Kalin Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Kalin Auto's is gevestigd op Amerongseberg 25 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autohandel The Best
Opgericht in April 2013

De onderneming Autohandel The Best is gevestigd op Stanleylaan 180 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent