Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in De Uithof

Ook zo benieuwd wat er allemaal in De Uithof gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over De Uithof 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in De Uithof

Gisteren

Nieuw bedrijf Susan Brommer
Nieuw bedrijf   21 uur en 46 minuten geleden

De onderneming Susan Brommer is gevestigd op Leuvenplein 237 te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Nieuw bedrijf Euro Mirror
Nieuw bedrijf   21 uur en 55 minuten geleden

De onderneming Euro Mirror is gevestigd op Cambridgelaan 180 te Utrecht en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Nieuw bedrijf Businesshoeroes
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 13:03

De onderneming Businesshoeroes is gevestigd op Leuvenplein 140 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Nieuw bedrijf Lenka de Hoogh
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 11:55

De onderneming Lenka de Hoogh is gevestigd op Bisschopssteeg 493 te Utrecht en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Nieuw bedrijf Awarance
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 10:26

De onderneming Awarance is gevestigd op Leuvenplein 309 te Utrecht en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Uithof

Instellen

Feiten en statistieken De Uithof

Aantal inwoners De Uithof
2.790
Waarvan 65+
10 (0.4%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
950 (34.1%)
Meer weetjes en statistieken over De Uithof
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?