Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Bedrijventerrein Heimanswetering

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bedrijventerrein Heimanswetering. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bedrijventerrein Heimanswetering op onderwerp:

  Woensdag 11 december 2013

  Verdachten van diefstal metalen pompen aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 11 december 2013 om 11:02

  Alphen aan den Rijn - De politie heeft woensdag 11 december een 21-jarige man uit Ter Aar en een 36-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van diefstal van metalen pompen. Agenten surveilleerden in de omgeving van de Kalkovenweg toen zij daar bij een bedrijf een verdachte bus zagen staan.

  Alphen aan den Rijn » Oudshoorn » Stromenbuurt

  Donderdag 24 oktober 2013

  Beroving blijkt gedeeltelijk verzonnen
  Politienieuws
  Donderdag 24 oktober 2013 om 16:47

  Alphen aan den Rijn, Tilburg - Op maandag 14 oktober 2013 werd bij de politie aangifte gedaan van een beroving op de Vliestroom. De aangever, een 26-jarige Tilburger, vertelde dat hij op maandag 14 oktober samen met een vriend en vriendin vanuit Tilburg naar Alphen aan den Rijn was gereden om een tweedehands telefoon te kopen.

  Alphen aan den Rijn » Oudshoorn » Stromenbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein Heimanswetering

  Instellen

  Buurten in Oudshoorn

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?