Nieuws over Kringloopbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Kringloopbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Kringloopbuurt op onderwerp:

  Donderdag 24 december 2020

  Automobilist rijdt door na aanrijding met scootmobiel
  Politienieuws
  Donderdag 24 december 2020 om 13:10

  Amstelveen - De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een auto en een scootmobiel op maandag 21 december rond 12.50 uur op de kruising van de Groenelaan met de Sportlaan in Amstelveen.

  Amstelveen > Groenelaan > Kringloopbuurt

  Maandag 16 november 2020

  16-jarige verdachte aangehouden na steekincident Groenhof in Amstelveen
  Politienieuws
  Maandag 16 november 2020 om 16:50

  Amstelveen - De politie heeft een 16-jarige verdachte aangehouden voor een steekincident van zaterdagavond 3 oktober 2020 in Amstelveen. Kort voordat het slachtoffer die dag een supermarkt aan het Groenhof in Amstelveen wilde binnenlopen, werd hij lastig gevallen door een jongen die kennelijk uit was op ruzie. Zo werd onder meer de bril van het hoofd van het slachtoffer geslagen. Eenmaal in de supermarkt constateerde het slachtoffer dat hij een bloedende snij- of steekwond aan zijn bovenlichaam had. Agenten van het politiebureau in Amstelveen kwamen ter plaatse en namen deze zaak in behandeling.

  Amstelveen > Groenelaan > Kringloopbuurt

  Vrijdag 21 december 2018

  Politie vindt harddrugs en seksspeeltje met diamanten in verborgen ruimte
  Politienieuws
  Vrijdag 21 december 2018 om 13:03

  Amstelveen - Bij een controle van twee auto’s bij winkelcentrum Groenhof in Amstelveen heeft de politie dinsdagmiddag 18 december onder meer cash geld, gouden munten, edelstenen, cocaïne en een met diamanten ingelegd seksspeeltje aangetroffen in verborgen ruimtes van de voertuigen. Vier verdachten zijn aangehouden.

  Amstelveen > Groenelaan > Kringloopbuurt

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement