Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Beuningen-Schoenaker

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Beuningen-Schoenaker. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Beuningen-Schoenaker op onderwerp:

  Zondag 27 september 2015

  Tractordief aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 27 september 2015 om 09:29

  Beuningen - Zaterdagavond werd een 27-jarige man uit Beneden-Leeuwen aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een tractor. Deze zou zijn gestolen in de omgeving van Beneden-Leeuwen.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen Schoenaker

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?