Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Geeren-Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Geeren-Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Geeren-Zuid op onderwerp:

  Donderdag 5 oktober 2017

  Man meerdere malen beschoten
  Politienieuws
  Donderdag 5 oktober 2017 om 12:13

  Breda - Een 32-jarige man uit Oosterhout is in de Jan David Zocherstraat neergeschoten. Het slachtoffer is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Zaterdag 6 mei 2017

  Twee mannen aangehouden met inbrekersgereedschap
  Politienieuws
  Zaterdag 6 mei 2017 om 09:37

  Breda - Twee Poolse mannen, beiden 36 jaar, zijn zaterdag 6 mei 2017 omstreeks 03.25 uur dankzij een alerte getuige op de parkeerplaats achter een flatgebouw aan de Lelystraat ter zake de APV aangehouden omdat zij inbrekerswerktuigen bij hadden. In de fouillering van een van hen werd ook nog amfetamine aangetroffen.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Vrijdag 18 december 2015

  Politie zoekt getuigen verkeersongeval
  Politienieuws
  Vrijdag 18 december 2015 om 09:58

  Breda - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat woensdag 16 december 2015 omstreeks 11.00 uur plaats vond op de Doornboslaan. Een 83-jarige vrouw uit Breda werd op een zebrapad aangereden door een auto, waarvan de bestuurder is doorgereden. De rechterpols van het slachtoffer is gebroken. Ook is haar linkerknie gekneusd. Het herstel zal naar schatting 5 a 6 maanden duren. Ze heeft aangifte gedaan van verlaten plaats ongeval.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Vrijdag 10 april 2015

  Man overvallen in Breda om melkpoeder
  Politienieuws
  Vrijdag 10 april 2015 om 14:18

  Breda - Op donderdag 9 april om 10.30 uur is een 56-jarige man in het souterrain van zijn woning aan de Jan Darkennisstraat overvallen, waarbij 58 dozen melkpoeder werd weggenomen. De man werd belaagd door twee daders die een fles op zijn hoofd kapot sloegen. Vervolgens namen de daders een grote hoeveelheid melkpoeder mee.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Woensdag 28 mei 2014

  Poging overval bij hennepteler
  Politienieuws
  Woensdag 28 mei 2014 om 14:37

  Breda - De politie onderzoekt een overvalpoging in de Calandstraat. Een 34-jarige bewoner wist afgelopen nacht twee gewapende personen buiten de deur te houden en voorkwam op die manier naar alle waarschijnlijkheid een overval. In het huis vond de politie later een kleine hennepkwekerij.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Zondag 13 april 2014

  Inbrekers aangehouden in Breda Noord
  Politienieuws
  Zondag 13 april 2014 om 11:03

  Breda - De politie heeft zondag 13 april 2014 omstreeks 06.40 uur na een melding van een alerte getuige twee jongemannen, 20 en 22 jaar uit Breda aangehouden die verdacht worden van een inbraak in bergingen van een flat aan de Lelystraat. Een van de verdachten sprong op zijn vlucht het water in. Hij zwom naar de overkant maar werd daar na een zoekactie alsnog aangehouden.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Zondag 2 maart 2014

  Getuigen rekenen vandaal in
  Politienieuws
  Zondag 2 maart 2014 om 13:04

  Breda - Een 26-jarige Bredanaar werd door getuigen op heterdaad ingerekend. Hij wordt verdacht van het vernielen van autospiegels. Agenten telden minimaal elf beschadigde auto's in de Willem van Kesselstraat.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Zaterdag 1 februari 2014

  Bewoner betrapt potentiële inbreker
  Politienieuws
  Zaterdag 1 februari 2014 om 11:13

  Breda - Een bewoner van een huis aan de Willem van Kesselstraat heeft vannacht, de nacht van vrijdag 31 januari op zaterdag 1 februari omstreeks 02.00 uur een 19-jarige man uit Bavel betrapt bij een vermoedelijke inbraakpoging.

  Breda » Breda Noord » Geeren-Zuid

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Geeren-Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?