Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Oude Buitenwijken

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Oude Buitenwijken. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Oude Buitenwijken op onderwerp:

  Zaterdag 8 oktober 2016

  Onderzoek naar beroving maaltijdbezorger
  Politienieuws
  Zaterdag 8 oktober 2016 om 14:33

  Culemborg - De politie doet onderzoek naar een straatroof op de Zaagmolenstraat vrijdagavond rond 20.05 uur. Een 24-jarige maaltijdbezorger van een cafetaria werd toen hij voor een woning stond belaagd door een gemaskerde man. Onder bedreiging van een mes maakte deze een portemonnee met inhoud buit. De man rende er vervolgens vandoor richting Vijverstraat. Het signalement van de verdachte luidt: normaal postuur, 1.85m lang, wit laken over hoofd, donker haar, zwarte trui met witte print en donkere broek. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan en vraagt getuigen om zich te melden via telefoon 0900-8844. Het slachtoffer, afkomstig uit Nijmegen, heeft aangifte gedaan. 2016496029 ^MJV

  Culemborg » Wijk 00 » Oude Buitenwijken

  Zaterdag 13 september 2014

  Integrale veiligheidscontrole
  Politienieuws
  Zaterdag 13 september 2014 om 11:07

  Culemborg - Vrijdagavond en –nacht vond er een integrale veiligheidscontrole plaats in Culemborg. Bij de controle van de politie waren meerdere partners betrokken: het interventieteam en Sociale recherche van de gemeente Culemborg, de Sociale dienst, Vreemdelingendienst en Belastingdienst. De controle vond plaats op de Triosingel tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagochtend 00.45 uur.

  Culemborg » Wijk 00 » Oude Buitenwijken

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oude Buitenwijken

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?