Nieuws over Elskamp

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Elskamp. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Elskamp op onderwerp:

  Donderdag 8 april 2021

  Meerdere verdachten op heterdaad aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 8 april 2021 om 15:14

  Ede/Barneveld - Duizenden politieagenten zetten zich dagelijks in voor de veiligheid van ons land en om mensen in nood te helpen. Dat doen wij in heel Nederland, ook in uw buurt of wijk. De politie is dichtbij, zodat wij snel kunnen optreden wanneer dit nodig is. Ook afgelopen week bleek weer hoe belangrijk dit is. Dankzij oplettendheid van omwonenden en dankzij nabijheid van de politie, hebben wij meerdere verdachten op heterdaad aan kunnen houden.

  Ede > Maandereng > Elskamp

  Zaterdag 10 december 2016

  Pizzakoerier beroofd
  Politienieuws
  Zaterdag 10 december 2016 om 10:39

  Ede - Op de Jan Vermeerstraat in Ede is vrijdagavond een pizzakoerier beroofd. De pizzakoerier werd daarbij mishandeld maar raakte niet ernstig gewond. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

  Ede > Wijk 11 > Elskamp

  Vrijdag 19 juni 2015

  Een goed gevulde broek
  Politienieuws
  Vrijdag 19 juni 2015 om 13:58

  Ede - De politie heeft donderdagavond op de Gerard Doustraat in Ede na een korte achtervolging drie verdachten aangehouden op verdenking van sieradendiefstal. De inzittenden van 27, 25 en 23 jaar zijn ingesloten voor verhoor. De politie doet onderzoek naar de herkomst van de sieraden.

  Ede > Wijk 11 > Elskamp

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement