Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Buitengebied Nieuw Namen

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Buitengebied Nieuw Namen. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Buitengebied Nieuw Namen op onderwerp:

  Eenzijdig ongeval Nieuw-Namen, slachtoffer nog onbekend
  Zondag 21 mei 2017 om 11:26

  Nieuw Namen - Om ongeveer 04.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, meldden omwonenden via 112 dat er een ongeval had plaatsgevonden op de Langestraat/Petrusstraat in Nieuw Namen. Zij waren door het ongeval wakker geworden en zagen dat er een personenauto op zijn kop in de sloot lag. Onder het voertuig zou een persoon liggen.

  HulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Stropers opgepakt in Nieuw Namen
  Vrijdag 9 december 2016 om 16:02

  Nieuw Namen - Donderdagmiddag zijn vijf mannen uit Engeland op de Parallelweg aangehouden op verdenking van stroperij in de Emmapolder.

  HulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Dierenpolitie treft gedumpte Boxer aan
  Dinsdag 2 februari 2016 om 11:10

  Nieuw Namen - De politie doet onderzoek naar de herkomst van een Boxerteefje die in een weiland aan de Louisastraat is aangetroffen. Het dier werd na een melding op maandagmiddag 1 februari door een medewerker van de Dierenambulance aangetroffen en overgedragen aan de dierenpolitie.

  HulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Twee autobestuurders gewond bij ongeluk
  Zondag 21 september 2014 om 10:35

  Nieuw Namen - Zaterdagavond zijn op de kruising van de Koninginnestraat en de Parallelweg twee auto op elkaar gereden. Een van de auto is uitgebrand. De bestuurders zijn naar het ziekenhuis gebracht.

  HulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw NamenAanrijding met letsel

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk