Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Buitengebied Nieuw Namen

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Buitengebied Nieuw Namen. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Buitengebied Nieuw Namen op onderwerp:

  Zondag 21 mei 2017

  Eenzijdig ongeval Nieuw-Namen, slachtoffer nog onbekend
  Politienieuws
  Zondag 21 mei 2017 om 11:26

  Nieuw Namen - Om ongeveer 04.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, meldden omwonenden via 112 dat er een ongeval had plaatsgevonden op de Langestraat/Petrusstraat in Nieuw Namen. Zij waren door het ongeval wakker geworden en zagen dat er een personenauto op zijn kop in de sloot lag. Onder het voertuig zou een persoon liggen.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen

  Dinsdag 2 februari 2016

  Dierenpolitie treft gedumpte Boxer aan
  Politienieuws
  Dinsdag 2 februari 2016 om 11:10

  Nieuw Namen - De politie doet onderzoek naar de herkomst van een Boxerteefje die in een weiland aan de Louisastraat is aangetroffen. Het dier werd na een melding op maandagmiddag 1 februari door een medewerker van de Dierenambulance aangetroffen en overgedragen aan de dierenpolitie.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Buitengebied Nieuw Namen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?