Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Molenvliet

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Molenvliet. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Molenvliet op onderwerp:

  Maandag 31 juli 2017

  Politie zoekt getuigen van woningbrand Papendrecht
  Politienieuws
  Maandag 31 juli 2017 om 14:25

  Papendrecht - De Forensische Opsporing start maandag 31 juli met het sporenonderzoek naar de woningbrand aan de Stellingmolen in Papendrecht. Toch is er vooruitlopend op dit onderzoek al een vermoeden dat er sprake is van brandstichting. De politie komt graag in contact met getuigen.

  Papendrecht » Papendrecht » Molenvliet

  Maandag 21 november 2016

  Agente fopt inbreker
  Politienieuws
  Maandag 21 november 2016 om 12:01

  Papendrecht - Een agente van de politie in Papendrecht heeft op een creatieve manier een verdachte van woninginbraak aangehouden. Ze had haar uniformjas binnenstebuiten aangetrokken en was daardoor niet als agent herkenbaar. Op die manier kon ze probleemloos op een nietsvermoedende inbreker afstappen en hem arresteren.

  Papendrecht » Papendrecht » Molenvliet

  Dinsdag 30 december 2014

  Auto opgeblazen door vuurwerkbom
  Politienieuws
  Dinsdag 30 december 2014 om 10:53

  Papendrecht - Dinsdagochtend 30 december liep een aan de Papendrechtse Spinbolmolen geparkeerde auto enorme schade op door een vuurwerkbom. Twee verdachten werden enkele minuten later aangehouden.

  Papendrecht » Papendrecht » Molenvliet

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Molenvliet

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?