Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Westpolder

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Westpolder. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Westpolder op onderwerp:

  Donderdag 4 oktober 2018

  Onderzoeksresultaten familiedrama Papendrecht
  Politienieuws
  Donderdag 4 oktober 2018 om 16:04

  Papendrecht - Er is geen indicatie dat er anderen betrokken zijn bij het familiedrama aan de Cremerstraat op 22 september. Op basis van de eerste onderzoeksresultaten is de voorlopige conclusie dat de vader verantwoordelijk is voor de dood van alle gezinsleden.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Zondag 23 september 2018

  Update over familiedrama in Papendrecht
  Politienieuws
  Zondag 23 september 2018 om 20:41

  Papendrecht - Het politieonderzoek naar de vier dodelijke slachtoffers die zaterdagmorgen zijn aangetroffen in een woning aan de Cremerstraat, is in volle gang. De oorzaak van de brand in de woning wordt ook in dit onderzoek meegenomen. Het onderzoeksteam gaat er op basis van de eerste onderzoeksresultaten vanuit dat de beide ouders en hun twee kinderen (een jongen van vier en een meisje van zes) door geweld om het leven zijn gekomen. Er zijn sterke aanwijzingen dat de 32-jarige vader de twee kinderen en de vrouw van 32 om het leven bracht en vervolgens zichzelf van het leven heeft beroofd.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Zaterdag 22 september 2018

  Vier doden bij vermoedelijk familiedrama
  Politienieuws
  Zaterdag 22 september 2018 om 13:50

  Papendrecht - Bij een brand in een woning aan de Cremerstraat in Papendrecht vielen zaterdag 22 september vier dodelijke slachtoffers te betreuren. Het gaat om een gezin bestaande uit een echtpaar van 32 en hun twee kinderen (een meisje van zes en een jongen van vier). Er zijn sterke aanwijzingen dat er sprake is van een familiedrama.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Woensdag 26 juli 2017

  90-jarige Papendrechtse slachtoffer van babbeltruc
  Politienieuws
  Woensdag 26 juli 2017 om 16:27

  Papendrecht - Dinsdagmiddag raakte een 90-jarige vrouw uit Papendrecht slachtoffer van een babbeltruc in haar woning aan de Rembrandtlaan. Een vrouw die zich voordeed als thuiszorgmedewerker beroofde de bejaarde dame van enkele honderden euro’s. Vermoedelijk nam een tweede verdachte sieraden weg. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Donderdag 4 mei 2017

  Vier aanhoudingen na poging beroving Papendrecht
  Politienieuws
  Donderdag 4 mei 2017 om 13:36

  Papendrecht - Woensdagavond rond 22.00 uur werd een man uit Papendrecht in zijn woning aan de Willem Roelofstraat bedreigd met een vuurwapen. De dader eiste de telefoon die de man via internet te koop had staan. Het slachtoffer riep gelijk om politie, waarna de bedreiger zonder buit de benen nam. In de omgeving werden vier verdachten aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Woensdag 19 april 2017

  Laffe nepagenten bestelen 87-jarige vrouw
  Politienieuws
  Woensdag 19 april 2017 om 14:18

  Papendrecht - Twee nepagenten wisten op 18 april in Papendrecht veel geld en juwelen van een 87-jarige vrouw afhandig te maken. De politie is op zoek naar getuigen en heeft aandacht voor een zwarte Volkswagen Golf.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Donderdag 30 maart 2017

  Vlucht op blote voeten eindigt in politiecel
  Politienieuws
  Donderdag 30 maart 2017 om 15:02

  Papendrecht - De vlucht op blote voeten van een 21-jarige man uit Papendrecht is geëindigd in een politiecel. Tijdens zijn vlucht voor de politie verloor de man iets dat leek op een vuurwapen. Politiemensen hielden hem later aan in een woning op de Staringlaan.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Dinsdag 4 oktober 2016

  Wie mishandelde Papendrechter?
  Politienieuws
  Dinsdag 4 oktober 2016 om 15:01

  Papendrecht - De politie zoekt een groep van drie jongens die een 42-jarige man uit Papendrecht heeft mishandeld. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 24 september tussen 02.45 en 03.00 uur op de Veerdam. De man ging naar buiten en sprak in de buurt van zijn woning de drie luidruchtige verdachten aan en vroeg of ze rustig wilden doen.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Donderdag 2 januari 2014

  Politie zoekt getuigen van vernielingen
  Politienieuws
  Donderdag 2 januari 2014 om 16:06

  Papendrecht - De politie zoekt getuigen die iets weten van vernielingen die gepleegd zijn in de Schoolstraat in Papendrecht. Het gaat dan om vernielingen aan een aantal auto’s. Een auto was bijvoorbeeld helemaal bekrast en de bestuurdersruit was ingeslagen.

  Papendrecht » Papendrecht » Westpolder

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westpolder

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?