Nieuws over Dieren-Zuid beneden spoorlijn

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Dieren-Zuid beneden spoorlijn. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Dieren-Zuid beneden spoorlijn op onderwerp:

  Woensdag 21 oktober 2015

  Politie houdt twee verdachten aan; vernieling politiebureau Dieren
  Politienieuws
  Woensdag 21 oktober 2015 om 15:44

  Dieren - De politie heeft vandaag een 15-jarige jongen uit de gemeente Apeldoorn aangehouden. Dinsdagmiddag werd al een 15-jarige meisje uit de gemeente Rheden aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de vernieling en poging brandstichting aan het politiebureau in Dieren aan de Hogestraat twee weken geleden.

  Rheden » Dieren » Dieren-Zuid beneden spoorlijn

  Zaterdag 28 maart 2015

  Na gevaarlijk rijgedrag gearresteerd
  Politienieuws
  Zaterdag 28 maart 2015 om 09:23

  Dieren - Een 45-jarige automobilist uit Dieren is vrijdagmiddag door de politie in zijn woonplaats aangehouden. Voorafgaand gedroeg de man zich verkeersgevaarlijk, was er tijdens de politiecontrole enkele keren vandoor gegaan en had de politieauto geramd. Een politieagent moest daarbij wegspringen waarop de man volgens een uitpraatprocedure uit de auto is gehaald.

  Rheden » Dieren » Dieren-Zuid beneden spoorlijn

  Zaterdag 21 maart 2015

  Arrestaties bij opstootje
  Politienieuws
  Zaterdag 21 maart 2015 om 12:30

  Dieren - Bij een opstootje vrijdagnacht bij een café in Dieren heeft de politie moeten ingrijpen. Er werden twee arrestaties verricht. Ook moesten agenten een aantal keren de wapenstok gebruiken om opdringerige omstanders van zich af te houden. Met behulp van een politiehond wisten de agenten de rust op straat terug te brengen.

  Rheden » Dieren » Dieren-Zuid beneden spoorlijn

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?