Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Oost

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Oost. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Oost op onderwerp:

  Zondag 6 januari 2019

  Politie houdt vader aan na val 1-jarig kind
  Politienieuws
  Zondag 6 januari 2019 om 10:52

  Ridderkerk - De verdachte die de politie zaterdagavond 5 januari aanhield, nadat een kindje van de eerste verdieping van een flat aan de Fresiastraat was gevallen, is de vader van het slachtoffertje. Rechercheurs onderzoeken wat zich exact heeft afgespeeld.

  Ridderkerk » Oost » Oost

  Zaterdag 5 januari 2019

  Kindje zwaar gewond na val van eerste verdieping
  Politienieuws
  Zaterdag 5 januari 2019 om 21:16

  Ridderkerk - Vanavond kwam er een melding binnen dat er een jongetje van de eerste verdieping van een flat aan de Fresiastraat zou zijn gevallen. Volgens de melding was er opzet in het spel. Het jongetje van 1 jaar is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De poitie heeft een 41-jarige man aangehouden.

  Ridderkerk » Oost » Oost

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oost

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?