Bedrijven in Charlois

Wil je weten welke bedrijven er in Charlois zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Charlois.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

In Charlois zoek ik een:

  Dinsdag 14 januari 2020

  Jemenitische Nederlandse vriendschapsvereniging
  Opgericht in september 2019

  De vereniging Jemenitische Nederlandse vriendschapsvereniging is gevestigd op Bruinissestraat 39B te Rotterdam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Rotterdam > Charlois > Pendrecht > 3086HB
  Stichting de Huiskamer 2.0
  Opgericht in december 2019

  De stichting Stichting de Huiskamer 2.0 is gevestigd op Heysekade 1 te Rotterdam en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

  Rotterdam > Charlois > Heijplaat > 3089TE
  DDD-IT B.V.
  Opgericht in december 2019

  De besloten vennootschap DDD-IT B.V. is gevestigd op Kerkwervesingel 101 te Rotterdam en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Rotterdam > Charlois > Pendrecht > 3086HL
  MORE Hair and Beauty B.V.
  Opgericht in december 2019

  De besloten vennootschap MORE Hair and Beauty B.V. is gevestigd op Schuilenburg 115 te Rotterdam en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

  Rotterdam > Charlois > Zuidwijk > 3085KX
  scheeps agent B.V.
  Opgericht in december 2019

  De besloten vennootschap scheeps agent B.V. is gevestigd op Schilperoortstraat 104 te Rotterdam en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

  Rotterdam > Charlois > Oud Charlois > 3082SZ
  Drouiche Vastgoed B.V.
  Opgericht in december 2019

  De besloten vennootschap Drouiche Vastgoed B.V. is gevestigd op Schuilenburg 115 te Rotterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Rotterdam > Charlois > Zuidwijk > 3085KX
  Femy's avondjurken
  Opgericht in december 2019

  De onderneming Femy's avondjurken is gevestigd op Sint-Annalandstraat 75 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  Rotterdam > Charlois > Pendrecht > 3086TC
  Queenzzbeauty
  Opgericht in december 2019

  De onderneming Queenzzbeauty is gevestigd op Streefkerkstraat 47 te Rotterdam en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Rotterdam > Charlois > Heijplaat > 3089PV
  Konyali Restaurant
  Opgericht in december 2019

  De onderneming Konyali Restaurant is gevestigd op Zanglijsterstraat 87 te Rotterdam en is actief in de branche Restaurants.

  Rotterdam > Charlois > Zuiderpark > 3084NT
  Cirkelvanhetleven Energetisch Therapeut
  Opgericht in december 2019

  De onderneming Cirkelvanhetleven Energetisch Therapeut is gevestigd op Habsburgstraat 3C te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam > Charlois > Oud Charlois > 3082LN

  Maandag 30 december 2019

  Stichting Rotterdam Latino Activo
  Opgericht in december 2019

  De stichting Stichting Rotterdam Latino Activo is gevestigd op Meester Arendstraat 20B te Rotterdam en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Rotterdam > Charlois > Carnisse > 3083TP
  Stichting Rehoboth Huis Ark des Verbonds
  Opgericht in december 2019

  De stichting Stichting Rehoboth Huis Ark des Verbonds is gevestigd op Middelrode 93 te Rotterdam en is actief in de branche Religieuze organisaties.

  Rotterdam > Charlois > Zuidwijk > 3085CM
  Invisible landscapes
  Opgericht in december 2019

  De onderneming Invisible landscapes is gevestigd op Zuidplein 253 te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Rotterdam > Charlois > Zuidplein > 3083CR
  MaasStaete Investments B.V.
  Opgericht in december 2019

  De besloten vennootschap MaasStaete Investments B.V. is gevestigd op Brielselaan 85 te Rotterdam en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Rotterdam > Charlois > Tarwewijk > 3081AB
  FY Steigerbouw
  Opgericht in november 2019

  De onderneming FY Steigerbouw is gevestigd op Meerleveld 26 te Rotterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Rotterdam > Charlois > Zuidwijk > 3085PH

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement