Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Charlois

Wil je weten welke bedrijven er in Charlois zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Charlois.

In Charlois zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Zorgzuster Rafika
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Zorgzuster Rafika is gevestigd op Krabbendijkestraat 395 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LT
  Truus Media
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Truus Media is gevestigd op Ellemare 198 te Rotterdam en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk » 3085JW
  Tankos
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Tankos is gevestigd op Glanerveld 10 te Rotterdam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk » 3085BC
  Stenlas
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Stenlas is gevestigd op Wolphaertsbocht 379A 01 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Rotterdam » Charlois » Tarwewijk » 3081KJ
  SportsIcePacks
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma SportsIcePacks is gevestigd op Dorpsweg 68D te Rotterdam en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

  Rotterdam » Charlois » Carnisse » 3083LD
  SMW E Commerce
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming SMW E Commerce is gevestigd op Goereesestraat 117A te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Charlois » Carnisse » 3083DH
  RBA Bewindvoering
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming RBA Bewindvoering is gevestigd op Yersekestraat 52 te Rotterdam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SG
  Meishu Healthcare
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Meishu Healthcare is gevestigd op Wevershoekstraat 79E te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Charlois » Tarwewijk » 3081PD
  Maciej's Allround Construction company (MACC)
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Maciej's Allround Construction company (MACC) is gevestigd op Nieuwenhoornstraat 105A te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082VE
  MM - Metaallassen Matos
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming MM - Metaallassen Matos is gevestigd op Tapuitstraat 96C te Rotterdam en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Rotterdam » Charlois » Carnisse » 3083WX
  Lotus Hypnotherapie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Lotus Hypnotherapie is gevestigd op Zuidhoek 275 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082PJ
  Leiden & Begeleiden
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Leiden & Begeleiden is gevestigd op Ebenhaezerstraat 7H te Rotterdam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Rotterdam » Charlois » Carnisse » 3083RC
  Le Costume
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Le Costume is gevestigd op Dirkslandstraat 4 te Rotterdam en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086CK
  JLM zorg
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming JLM zorg is gevestigd op Lichtenburg 14 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Charlois » Zuidwijk » 3085KL
  Holland Inside
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Holland Inside is gevestigd op Schulpplein 8A te Rotterdam en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082PW
  Dekay Kabelwerkzaamheden
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Dekay Kabelwerkzaamheden is gevestigd op Borselaarstraat 29A te Rotterdam en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  Rotterdam » Charlois » Tarwewijk » 3081RB
  Cue Enterprise
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Cue Enterprise is gevestigd op Zegenstraat 58A te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Rotterdam » Charlois » Oud Charlois » 3082XW
  BethZorg
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming BethZorg is gevestigd op Zuiderterras 76 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Charlois » Zuidplein » 3083BX
  Betel Gastouderopvang
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Betel Gastouderopvang is gevestigd op Wolphaertsbocht 443 te Rotterdam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Rotterdam » Charlois » Tarwewijk » 3081KL
  Angelique Engelbracht Zzp zorg.
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Angelique Engelbracht Zzp zorg. is gevestigd op Rilland Bathstraat 10 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?