Nieuws over Feijenoord

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Feijenoord. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Feijenoord op onderwerp:

  Dinsdag 13 april 2021

  Bezorger bestolen van zijn maaltijden
  Politienieuws
  Dinsdag 13 april 2021 om 13:26

  Rotterdam - Zaterdagavond is er een bezorger op de Posthumalaan beroofd van zijn maaltijden door twee mannen in een auto. Hij raakte niet gewond, maar werd wel vastgepakt. De politie is op zoek naar de twee mannen. Heeft u informatie?

  Rotterdam > Feijenoord > Kop van Zuid

  Donderdag 8 april 2021

  Betrokken agenten whats-appcasus verplaatst
  Politienieuws
  Donderdag 8 april 2021 om 18:06

  Rotterdam - De agenten die de gewraakte uitspraken deden in de Jan Smitappgroep werken niet langer op basisteam Delfshaven. Uit alle gesprekken die zijn gevoerd in het district en de ervaringen die de wijkagenten hebben opgehaald in de wijken, blijkt dat het draagvlak voor deze collega’s dusdanig is afgenomen dat vorige week met hen het gesprek is aangegaan over de mogelijkheid van een verplaatsing.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 6 april 2021

  Verdachte schietincident Melanchthonweg krijgt 10 jaar
  Politienieuws
  Dinsdag 6 april 2021 om 20:14

  Rotterdam - Het was nog licht die avond toen twee personen in een bruine Kia Rio werden beschoten op de Melanchthonweg. Een openbare weg, waar willekeurige omstanders het risico liepen om geraakt te worden. Het politieonderzoek leidde naar een 27-jarige man uit Curaçao. Hij wordt beschuldigd van medeplegen van twee keer poging tot moord en krijgt 10 jaar. Deze zaak bewijst maar weer eens hoe belangrijk getuigen zijn.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Wie weet meer over een schietincident op de Meerwedesingel?
  Politienieuws
  Dinsdag 6 april 2021 om 12:39

  Rotterdam - Maandag 5 april omstreeks negen uur is er geschoten op een woning aan de Meerwedesingel. De politie is op zoek naar meer info over het incident en wil graag getuigen spreken.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Maandag 5 april 2021

  Vier aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Maandag 5 april 2021 om 19:03

  Rotterdam - Even na 16.30 uur meldde een getuige dat op de Middelharnisstraat in Charlois een groep van vier mannen ruzie maakte met een andere man. Een van de mannen van het groepje zou daarbij een vuurwapen hebben getrokken en achter het slachtoffer aan hebben gerend. Er zijn geen schoten gehoord. Een uur na de melding van de alerte getuige konden vier mannen worden aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 1 april 2021

  Mag ik even in uw keukenkastje kijken?
  Politienieuws
  Donderdag 1 april 2021 om 16:37

  Rotterdam/ Zuidland - De een kwam voor werkzaamheden aan de waterleiding en moest even in het keukenkastje kijken. Ook bij de buren. De andere was van de bank en moest even op de computer en moest ook het pasje even hebben. Het gaat om verschillende daders op verschillende plaatsen, maar juist dat illustreert dat babbeltrucs overal en altijd voorkomen en een waarschuwend gesprek met oudere kennissen geen overbodige luxe is.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Weer drie aanhoudingen in onderzoek avondklokrellen
  Politienieuws
  Donderdag 1 april 2021 om 12:03

  Rotterdam - Rechercheurs hielden deze week weer drie Rotterdammers aan op verdenking van betrokkenheid bij de rellen in Rotterdam-Zuid van 25 januari jl. De teller van het aantal aanhoudingen door het onderzoek komt daarmee op 27, naast de bijna zestig aanhoudingen op de avond zelf.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Vrijdag 19 maart 2021

  Aanhoudingen na achtervolging in Rotterdam
  Politienieuws
  Vrijdag 19 maart 2021 om 15:33

  Rotterdam - Een 32-jarige man met onbekende woonplaats en een 26-jarige Rotterdammer zijn op 19 maart op de Draaischijf in Rotterdam aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Kop van Zuid - Entrepot

  Dinsdag 16 maart 2021

  Aanhouding voor beschieting Poolse supermarkt Franselaan
  Politienieuws
  Dinsdag 16 maart 2021 om 09:40

  Rotterdam - Dinsdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van de beschieting van een Poolse supermarkt maandagavond. De politie kwam bij de verdachte uit via de auto die door getuigen was omschreven.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Woensdag 10 maart 2021

  Videoclip leidt tot huiszoeking; vijf aanhoudingen
  Politienieuws
  Woensdag 10 maart 2021 om 15:15

  Rotterdam - Agenten vielen woensdagochtend zes panden binnen na verkregen informatie over een videoclip die op YouTube was gezet waarin vuurwapens werden getoond. Vijf mannen zijn aangehouden. Ze zijn tussen de 16 en 25 jaar. Drie van hen zijn minderjarig. Ze worden verdacht van wapenbezit.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Politie vindt drugs en versnijdingsmiddelen in woning Putselaan
  Politienieuws
  Woensdag 10 maart 2021 om 15:03

  Rotterdam - De politie vond dinsdag 10 maart drugs en versnijdingsmiddelen in een woning op de Putselaan in Rotterdam. Zij kwamen het pand op het spoor doordat zij rond 10.00 uur een man uit een portiek zagen komen die zich verdacht gedroeg.

  Rotterdam > Feijenoord
  Politie vinden drugs en versnijdingsmiddelen in woning Putselaan
  Politienieuws
  Woensdag 10 maart 2021 om 14:37

  Rotterdam - De politie vond dinsdag 10 maart drugs en versnijdingsmiddelen in een woning op de Putselaan in Rotterdam. Een schichtig om zich heen kijkende man die uit een portiek kwam, bracht hen op het spoor van de woning.

  Rotterdam > Feijenoord

  Woensdag 3 maart 2021

  Zware mishandeling in Hoek van Holland; kijk naar Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 3 maart 2021 om 13:26

  Rotterdam - Deze week zal in Bureau Rijnmond onder andere aandacht worden besteed aan een zware mishandeling in Hoek van Hollend. Het slachtoffer verteld wat hem is overkomen en de politie hoopt op informatie van de kijker van Bureau Rijnmond.

  Rotterdam > Feijenoord

  Dinsdag 2 maart 2021

  Vijf verdachten aangehouden in onderzoek naar de rellen in Rotterdam
  Politienieuws
  Dinsdag 2 maart 2021 om 11:18

  Rotterdam - Rechercheurs hielden na de vele tips en nauwgezet onderzoek opnieuw verdachten aan op verdenking van opruiing of openlijke geweldpleging tijdens de rellen in Rotterdam van 25 januari jl.. Maar liefst vijf verdachten werden maandag 1 en dinsdag 2 maart aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man uit Barendrecht en vier jongens uit Rotterdam Zuid (2 x 17, 18 en 20 jaar).

  Rotterdam > Feijenoord

  Vrijdag 26 februari 2021

  Getuigen gezocht van vuurwerkbom Vuurplaat
  Politienieuws
  Vrijdag 26 februari 2021 om 15:39

  Rotterdam - In het onderzoek naar de vuurwerkbom die woensdagochtend 24 februari rond 06.15 uur afging voor een appartementencomplex aan de Vuurplaat in Rotterdam Zuid, is politie op zoek naar getuigen. Bij de ontploffing raakte niemand gewond, wel is er veel schade aan de gevel. Iets gezien of gehoord? Bel met 0900-8844

  Rotterdam > Feijenoord > Kop van Zuid - Entrepot

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Feijenoord

  Instellen

  Meer nieuws in Feijenoord

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement