Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Feijenoord

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Feijenoord. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Feijenoord op onderwerp:

  Dinsdag 1 januari 2019

  Oud en Nieuw: een feest met twee gezichten
  Politienieuws
  Dinsdag 1 januari 2019 om 12:28

  Eenheid Rotterdam - De jaarwisseling was weer een feest met twee gezichten. Van Brielle tot Leerdam en van Rotterdam tot Ottoland maakten de meeste mensen er een mooi feest van. Maar tegelijkertijd hadden de hulpdiensten weer hun handen vol aan diverse incidenten. De politie verrichtte in totaal 55 arrestaties, bijna de helft minder dan het jaar ervoor. Bij een schietincident aan de Nieuwe Binnenweg kwam een 32-jarige Rotterdammer om het leven.

  Rotterdam » Feijenoord

  Maandag 31 december 2018

  Onderzoek terrorisme-onderzoek in volle gang
  Politienieuws
  Maandag 31 december 2018 om 15:00

  Rotterdam - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de verdenking van vijf mannen wegens mogelijke betrokkenheid bij het voorbereiden van een terroristisch misdrijf is bezig met het horen van de verdachten en onderzoekt het in beslag genomen materiaal.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Zaterdag 29 december 2018

  Aanhoudingen in terrorisme-onderzoek
  Politienieuws
  Zaterdag 29 december 2018 om 10:26

  Rotterdam - Agenten van de Eenheid Rotterdam ondersteund door diverse eenheden van de Dienst Speciale Interventie (DSI) hielden zaterdagochtend 29 december in Rotterdam vier verdachten aan. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij het voorbereiden van een terroristisch misdrijf.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Maandag 24 december 2018

  ‘Dajo’ waarschijnlijk niet het doelwit schietpartij Rechthuislaan
  Politienieuws
  Maandag 24 december 2018 om 09:58

  Rotterdam - Het onderzoek naar de dodelijke schietpartij op de Rechthuislaan 28 oktober jl. is nog steeds in volle gang. Onlangs riep de politie wederom de hulp van het publiek in via Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond. Dat leverde tezamen zo’n 15 tips op. Met alle op dit moment beschikbare informatie lijkt het steeds aannemelijker dat niet Dairon ‘Dajo’ Alberto maar een ander het eigenlijke doelwit van de schietpartij was.

  Rotterdam » Feijenoord » Katendrecht

  Donderdag 20 december 2018

  Getuigen gezocht overval supermarkt Dordtsestraatweg
  Politienieuws
  Donderdag 20 december 2018 om 15:33

  Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een supermarkt aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam. Gezocht wordt naar twee mannen die op vrijdagavond 7 december rond 19:45 uur gezien zijn in of bij de supermarkt.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk
  Getuigen gezocht van schietincident op woning
  Politienieuws
  Donderdag 20 december 2018 om 13:05

  Rotterdam - Wie heeft woensdagavond 19 december rond half twaalf op de Egelantierstraat iets verdachts gezien en zich nog niet bij de politie gemeld? Een woning aan de Egelantierstraat is op dat moment beschoten, vermoedelijk door een scooterrijder. De politie zoekt getuigen.

  Rotterdam » Feijenoord » Bloemhof

  Vrijdag 23 november 2018

  Kroegbezoekers verrast met controle: geladen revolver gevonden
  Politienieuws
  Vrijdag 23 november 2018 om 17:43

  Rotterdam - Waar de gemiddelde cafébezoeker vooral zorgt dat hij zijn portemonnee en sleutels bij zich heeft, had een aantal gasten van een kroeg aan de Beijerlandselaan andere zaken in zijn tasje of broekzak. Bij een preventieffouilleeractie kwamen daar donderdagavond een geladen revolver en verschillende soorten drugs boven tafel. Vijf Rotterdammers werden aangehouden.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis
  Woning in beslag genomen in witwaszaak
  Politienieuws
  Vrijdag 23 november 2018 om 11:20

  Rotterdam - Drie mannen in de boeien en ruim 17.000 euro, drie auto’s, een woning en luxe spullen in beslag; een mooi resultaat van een groot witwasonderzoek. Rechercheurs van de financiële opsporing waren in samenwerking met het Integraal Afpakteam Confisq en de belastingdienst bijna een jaar lang met de zaak bezig, die afgelopen dinsdag 20 november klapte.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Zaterdag 17 november 2018

  Landelijk opererende auto-inbrekers aangehouden
  Politienieuws
  Zaterdag 17 november 2018 om 14:20

  Driebergen, Rotterdam, Best - De politie heeft vrijdag 15 november in Rotterdam twee 29-jarige mannen uit Litouwen aangehouden die worden verdacht van het op grote schaal plegen van auto-inbraken. In de auto van een van de verdachten trof de politie in een verborgen ruimte inbrekerswerktuigen en een radio-navigatiescherm aan.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Maandag 12 november 2018

  Man in auto getrokken en beroofd; politie zoekt dringend getuigen
  Politienieuws
  Maandag 12 november 2018 om 13:45

  Rotterdam - Vrijdagavond is een 20-jarige Rotterdammer op de Krabbendijkehof in een auto getrokken. Hij kreeg een mes op zijn keel, werd beroofd, en er even verder weer uit gezet. De politie zoekt getuigen en doet een dringende oproep aan mensen met camerabeelden of foto’s van dit incident om dit te delen met de politie. Zie het onderstaande tipformulier.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Zaterdag 10 november 2018

  Getuigen schietpartij Paul Krugerstraat gezocht
  Politienieuws
  Zaterdag 10 november 2018 om 10:03

  Rotterdam - Op de Paul Krugerstraat in Rotterdam-Zuid zijn vannacht rond half 2 meerdere schoten gelost. Getuigen melden dat er een ruzie op straat zou zijn geweest. De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben of in het bezit zijn van camerabeelden, zich te melden.

  Rotterdam » Feijenoord » Afrikaanderwijk

  Vrijdag 9 november 2018

  Overheid haalt ondermijning onderuit in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Vrijdag 9 november 2018 om 16:17

  Rotterdam - De overheid bracht vrijdag een flinke slag toe aan de ondermijnende criminaliteit in Rotterdam-Zuid. De politie, het Openbaar Ministerie, de Douane, gemeente Rotterdam, FIOD, het Regionale Informatie en Expertise Centrum en de Belastingdienst hielden een actie waarbij onder meer zes verdachten zijn aangehouden en 25 auto’s in beslag zijn genomen. De Belastingdienst inde 63.000 euro en agenten deelden voor ruim 104.000 euro aan boetes uit.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk
  Inbreker rent rondje om oliebollenkraam
  Politienieuws
  Vrijdag 9 november 2018 om 12:11

  Rotterdam - Langs de oliebollenkraam, voor de tram langs, uithijgend op de hoek van de avondwinkel en weer terug langs de oliebollenkraam; dat was de route over de Beijerlandselaan die een inbreker gisteren aflegde met een bewoner hijgend in zijn nek. Met de telefoon aan zijn oor om steeds de locatie door te geven, konden agenten en de bewoner de inbreker omsingelen. De 43-jarige verdachte zit vast.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Woensdag 7 november 2018

  90 jaar en bestolen, kijk naar Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 7 november 2018 om 11:36

  Rotterdam - Het is een bijna wekelijks terugkerend ritueel in Bureau Rijnmond, oudere mensen die slachtoffer worden van pinpasdiefstal. Deze week is daar geen uitzondering op. Op 30 juni werd een 90-jarige man bestolen van zijn pinpas en vrijwel direct werd daar 2000 euro mee opgenomen. De ‘dames’ die daar verantwoordelijk voor zijn, staan heel goed op beeld.

  Rotterdam » Feijenoord » Katendrecht

  Maandag 5 november 2018

  Welke mannen overvielen 76-jarige man?
  Politienieuws
  Maandag 5 november 2018 om 22:31

  Rotterdam - Maandagavond drongen twee jonge getinte mannen met donkere kleding het huis binnen van een 76-jarige man. Hij kreeg flinke klappen en schoppen en is naar het ziekenhuis gebracht. Wie helpt mee deze twee mannen zo snel mogelijk van straat te halen? Tips: 0900-8844

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  Vrijdag 2 november 2018

  Rotterdamse politie brengt slag toe aan georganiseerde wietteelt
  Politienieuws
  Vrijdag 2 november 2018 om 11:30

  Rotterdam - In een actie tegen georganiseerde hennepteelt heeft de politie, onder leiding van het Openbaar Ministerie, maandag in Rotterdam invallen in woningen en bedrijfspanden gedaan. De politie arresteerde vier mannen in de leeftijd van 29 tot 32 jaar. De actie leverde naast hennep; vijf vuurwapens, munitie, grote sommen contant geld, dure sieraden en diamanten op.

  Rotterdam » Feijenoord » Vreewijk

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?