Nieuws over Feijenoord

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Feijenoord. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Feijenoord op onderwerp:

  Maandag 17 mei 2021

  Snelle aanhouding na overval Wibra Hoogvliet
  Politienieuws
  Maandag 17 mei 2021 om 20:19

  Rotterdam Hoogvliet - Helaas was het maandagmiddag voor de derde keer in korte tijd raak in de wijk Meeuwenplaat. Even voor 15:30 uur overviel een gewapende man de Wibra aan de Binnenban. Hij kwam niet ver met zijn buit; twintig minuten later hielden agenten een verdachte aan. De 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zit vast. Niemand raakte gewond.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 11 mei 2021

  Themaperiodes van de verkeerspolitie zorgen voor focus en educatie
  Politienieuws
  Dinsdag 11 mei 2021 om 16:32

  Rotterdam - Je kent ze vast wel van de motorrijders en snelle Audi’s: de verkeerspolitie ofwel: Team Verkeer. Ook de Eenheid Rotterdam heeft zo’n speciaal team die zich fulltime bezighoudt met verkeerszaken. Zij komen naar verkeersongevallen, maar controleren ook of bestuurders zich aan de geldende verkeersregels houden. Een breed scala aan werkzaamheden dus. Met behulp van themaperioden behoudt de Rotterdamse verkeerspolitie focus. Naast focus is educatie over deze onderwerpen ook erg belangrijk, daarom is over elk thema meer te vinden op de social media accounts van de verkeerspolitie van Rotterdam.

  Rotterdam > Feijenoord

  Zaterdag 8 mei 2021

  Meerdere aanhoudingen na ongeregeldheden bij trainingscomplex Feyenoord
  Politienieuws
  Zaterdag 8 mei 2021 om 13:54

  Rotterdam - Op zaterdagochtend verzamelden honderden supporters van Feyenoord zich bij het trainingscomplex om steun te betuigen aan de spelers tijdens de laatste training voor de klassieker tegen Ajax. Na ongeregeldheden met o.a. zwaar vuurwerk zijn er meerdere personen aangehouden en moesten meerdere ME-leden met oorsuizen ter controle naar het ziekenhuis.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 27 april 2021

  Welke vier mannen overvielen woning Maarland?
  Politienieuws
  Dinsdag 27 april 2021 om 14:34

  Rotterdam - Maandagavond laat is er een woning aan het Maarland overvallen door vier mannen. Het echtpaar bleef ongedeerd, maar flink geschrokken achter. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen zich melden.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Vrijdag 23 april 2021

  Drietal pakt 82-jarige vrouw hard aan
  Politienieuws
  Vrijdag 23 april 2021 om 16:25

  Rotterdam - Ze kwamen zogenaamd een tasje met eten brengen. Twee vrouwen en een man drongen de woning binnen van een 82-jarige vrouw aan de Jalonstraat en pakte haar na een duw ook nog hardhandig beet. De politie is op zoek naar deze drie lafaards.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Woensdag 21 april 2021

  Politie moet journalisten in de gelegenheid stellen hun werk te doen
  Politienieuws
  Woensdag 21 april 2021 om 10:49

  Rotterdam - Journalisten dienen een publiek belang en politie moeten hen hier de ruimte voor geven. Dat ging 8 april jl. echter mis in Hoek van Holland. Daar werd een professioneel fotograaf ten onrechte met geweld verwijderd van een openbare locatie waar een antiterreur eenheid aan het oefenen was. De leiding van de politie Rotterdam heeft de fotograaf excuses aangeboden en een schadevergoeding toegekend. Ook heeft de politie toegezegd binnen de organisatie extra aandacht te besteden aan de kennis over de richtlijnen voor omgang met de pers.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 13 april 2021

  Bezorger bestolen van zijn maaltijden
  Politienieuws
  Dinsdag 13 april 2021 om 13:26

  Rotterdam - Zaterdagavond is er een bezorger op de Posthumalaan beroofd van zijn maaltijden door twee mannen in een auto. Hij raakte niet gewond, maar werd wel vastgepakt. De politie is op zoek naar de twee mannen. Heeft u informatie?

  Rotterdam > Feijenoord > Kop van Zuid

  Donderdag 8 april 2021

  Betrokken agenten whats-appcasus verplaatst
  Politienieuws
  Donderdag 8 april 2021 om 18:06

  Rotterdam - De agenten die de gewraakte uitspraken deden in de Jan Smitappgroep werken niet langer op basisteam Delfshaven. Uit alle gesprekken die zijn gevoerd in het district en de ervaringen die de wijkagenten hebben opgehaald in de wijken, blijkt dat het draagvlak voor deze collega’s dusdanig is afgenomen dat vorige week met hen het gesprek is aangegaan over de mogelijkheid van een verplaatsing.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 6 april 2021

  Verdachte schietincident Melanchthonweg krijgt 10 jaar
  Politienieuws
  Dinsdag 6 april 2021 om 20:14

  Rotterdam - Het was nog licht die avond toen twee personen in een bruine Kia Rio werden beschoten op de Melanchthonweg. Een openbare weg, waar willekeurige omstanders het risico liepen om geraakt te worden. Het politieonderzoek leidde naar een 27-jarige man uit Curaçao. Hij wordt beschuldigd van medeplegen van twee keer poging tot moord en krijgt 10 jaar. Deze zaak bewijst maar weer eens hoe belangrijk getuigen zijn.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Wie weet meer over een schietincident op de Meerwedesingel?
  Politienieuws
  Dinsdag 6 april 2021 om 12:39

  Rotterdam - Maandag 5 april omstreeks negen uur is er geschoten op een woning aan de Meerwedesingel. De politie is op zoek naar meer info over het incident en wil graag getuigen spreken.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Maandag 5 april 2021

  Vier aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Maandag 5 april 2021 om 19:03

  Rotterdam - Even na 16.30 uur meldde een getuige dat op de Middelharnisstraat in Charlois een groep van vier mannen ruzie maakte met een andere man. Een van de mannen van het groepje zou daarbij een vuurwapen hebben getrokken en achter het slachtoffer aan hebben gerend. Er zijn geen schoten gehoord. Een uur na de melding van de alerte getuige konden vier mannen worden aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 1 april 2021

  Mag ik even in uw keukenkastje kijken?
  Politienieuws
  Donderdag 1 april 2021 om 16:37

  Rotterdam/ Zuidland - De een kwam voor werkzaamheden aan de waterleiding en moest even in het keukenkastje kijken. Ook bij de buren. De andere was van de bank en moest even op de computer en moest ook het pasje even hebben. Het gaat om verschillende daders op verschillende plaatsen, maar juist dat illustreert dat babbeltrucs overal en altijd voorkomen en een waarschuwend gesprek met oudere kennissen geen overbodige luxe is.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Weer drie aanhoudingen in onderzoek avondklokrellen
  Politienieuws
  Donderdag 1 april 2021 om 12:03

  Rotterdam - Rechercheurs hielden deze week weer drie Rotterdammers aan op verdenking van betrokkenheid bij de rellen in Rotterdam-Zuid van 25 januari jl. De teller van het aantal aanhoudingen door het onderzoek komt daarmee op 27, naast de bijna zestig aanhoudingen op de avond zelf.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Vrijdag 19 maart 2021

  Aanhoudingen na achtervolging in Rotterdam
  Politienieuws
  Vrijdag 19 maart 2021 om 15:33

  Rotterdam - Een 32-jarige man met onbekende woonplaats en een 26-jarige Rotterdammer zijn op 19 maart op de Draaischijf in Rotterdam aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Kop van Zuid - Entrepot

  Dinsdag 16 maart 2021

  Aanhouding voor beschieting Poolse supermarkt Franselaan
  Politienieuws
  Dinsdag 16 maart 2021 om 09:40

  Rotterdam - Dinsdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van de beschieting van een Poolse supermarkt maandagavond. De politie kwam bij de verdachte uit via de auto die door getuigen was omschreven.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Feijenoord

  Instellen

  Meer nieuws in Feijenoord

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement