Nieuws over Vreewijk

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Vreewijk. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Vreewijk op onderwerp:

  Donderdag 8 april 2021

  Betrokken agenten whats-appcasus verplaatst
  Politienieuws
  Donderdag 8 april 2021 om 18:06

  Rotterdam - De agenten die de gewraakte uitspraken deden in de Jan Smitappgroep werken niet langer op basisteam Delfshaven. Uit alle gesprekken die zijn gevoerd in het district en de ervaringen die de wijkagenten hebben opgehaald in de wijken, blijkt dat het draagvlak voor deze collega’s dusdanig is afgenomen dat vorige week met hen het gesprek is aangegaan over de mogelijkheid van een verplaatsing.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 6 april 2021

  Verdachte schietincident Melanchthonweg krijgt 10 jaar
  Politienieuws
  Dinsdag 6 april 2021 om 20:14

  Rotterdam - Het was nog licht die avond toen twee personen in een bruine Kia Rio werden beschoten op de Melanchthonweg. Een openbare weg, waar willekeurige omstanders het risico liepen om geraakt te worden. Het politieonderzoek leidde naar een 27-jarige man uit Curaçao. Hij wordt beschuldigd van medeplegen van twee keer poging tot moord en krijgt 10 jaar. Deze zaak bewijst maar weer eens hoe belangrijk getuigen zijn.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Wie weet meer over een schietincident op de Meerwedesingel?
  Politienieuws
  Dinsdag 6 april 2021 om 12:39

  Rotterdam - Maandag 5 april omstreeks negen uur is er geschoten op een woning aan de Meerwedesingel. De politie is op zoek naar meer info over het incident en wil graag getuigen spreken.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Donderdag 1 april 2021

  Mag ik even in uw keukenkastje kijken?
  Politienieuws
  Donderdag 1 april 2021 om 16:37

  Rotterdam/ Zuidland - De een kwam voor werkzaamheden aan de waterleiding en moest even in het keukenkastje kijken. Ook bij de buren. De andere was van de bank en moest even op de computer en moest ook het pasje even hebben. Het gaat om verschillende daders op verschillende plaatsen, maar juist dat illustreert dat babbeltrucs overal en altijd voorkomen en een waarschuwend gesprek met oudere kennissen geen overbodige luxe is.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 16 maart 2021

  Aanhouding voor beschieting Poolse supermarkt Franselaan
  Politienieuws
  Dinsdag 16 maart 2021 om 09:40

  Rotterdam - Dinsdagochtend is een 21-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van de beschieting van een Poolse supermarkt maandagavond. De politie kwam bij de verdachte uit via de auto die door getuigen was omschreven.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Woensdag 10 maart 2021

  Videoclip leidt tot huiszoeking; vijf aanhoudingen
  Politienieuws
  Woensdag 10 maart 2021 om 15:15

  Rotterdam - Agenten vielen woensdagochtend zes panden binnen na verkregen informatie over een videoclip die op YouTube was gezet waarin vuurwapens werden getoond. Vijf mannen zijn aangehouden. Ze zijn tussen de 16 en 25 jaar. Drie van hen zijn minderjarig. Ze worden verdacht van wapenbezit.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Donderdag 28 januari 2021

  Politie Rotterdam houdt vijf jongeren met nepvuurwapens aan
  Politienieuws
  Donderdag 28 januari 2021 om 18:01

  Rotterdam - Agenten van de Rotterdamse politie hebben op 28 januari vijf jongeren aangehouden. Omstanders hadden rond 16.00 uur op de Goudse Rijhof in Rotterdam gezien dat ze wapens aan elkaar overdroegen en belden de politie.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  14-jarige Rotterdammer aangehouden na brand in Plaswijckpark
  Politienieuws
  Donderdag 28 januari 2021 om 10:33

  Rotterdam - Omstreeks 1 uur in de nacht is er een 14-jarige Rotterdammer aangehouden vanwege de fors uitslaande brand in het Plaswijckpark. Naar aanleiding van de brand werd er met man en macht gezocht naar de vermoedelijke dader(s). Ook circuleert er een filmpje rond waarin mogelijk sprake is van brandstichting. Deze beelden worden onderzocht door het opsporingsteam.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Beheersbare avond in regio Rotterdam
  Politienieuws
  Donderdag 28 januari 2021 om 00:43

  Rotterdam - Woensdagavond 27 januari deden zich in de regio Rotterdam beduidend minder incidenten voor. De politie was met een stevige inzet aanwezig om eventuele ordeverstoringen in de regio direct de kop in te drukken. Dat begon met het gesprek aangaan en te waarschuwen, maar waar nodig werd ook overgegaan tot aanhouding. In totaal werden 25 jongeren aangehouden voor lichte feiten, zoals identificatieplicht en het niet naleven van de coronamaatregelen. Veel van hen zijn aangehouden voordat de avondklok inging om 21:00 uur.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Donderdag 21 januari 2021

  Drie vuurwapens van straat, mede door tips van burger
  Politienieuws
  Donderdag 21 januari 2021 om 12:58

  Rotterdam - Drie vuurwapens zijn gisteren van straat gehaald. Eén ervan naar aanleiding van een tip van een burger. De burgers zijn het wapengekletter zat. Dit zorgt voor té veel slachtoffers en verdriet bij nabestaanden.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Zaterdag 19 december 2020

  Man aangehouden na uitzending Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Zaterdag 19 december 2020 om 21:03

  Rotterdam - Afgelopen donderdag toonde Bureau Rijnmond, het regionale opsporingsprogramma van de politie Rotterdam, beelden van een man die 16 november een vrouw belaagd in de metro. Dankzij een tip is vandaag de verdachte aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Zondag 13 december 2020

  Politie onderzoekt schietincident op autoverhuurbedrijf
  Politienieuws
  Zondag 13 december 2020 om 14:19

  Rotterdam - Zondagochtend 13 december kort na 03.00 uur werd door nog onbekende(n) met vermoedelijk een automatisch vuurwapen geschoten op een pand aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam. De politie is direct een groot onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van het incident.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Zaterdag 12 december 2020

  Politie Rotterdam houdt vuurwerkverdachte aan en neemt 4500 kg vuurwerk in beslag
  Politienieuws
  Zaterdag 12 december 2020 om 17:08

  Rotterdam / Gellicum / Zuilichem - Een onderzoek van Team Milieu van de politie in Rotterdam heeft op 12 december tot de inbeslagname van 4500 kg zwaar en illegaal vuurwerk geleid. Een 34-jarige man uit Zuilichem werd dezelfde dag op de A2 bij Zaltbommel aangehouden. Deze automobilist had ruim 150 kg aan zwaar illegaal vuurwerk bij zich en had het idiote idee opgevat zijn 3-jarige kind in de auto mee te nemen. Het kind is aan familie overgedragen; diens vader zit vast en wordt verhoord.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Zondag 22 november 2020

  Twee gewonden en dertien aanhoudingen na woningoverval Rotterdam
  Politienieuws
  Zondag 22 november 2020 om 14:35

  Rotterdam - Twee gewapende overvallers vielen zaterdagavond een woning aan de Meiland in de Rotterdamse wijk Vreewijk binnen. Er waren op dat moment meerdere mensen in de woning aanwezig.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Woensdag 18 november 2020

  Help misdrijven oplossen; kijk naar Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 18 november 2020 om 14:10

  Rotterdam - De laatste weken is in Bureau Rijnmond veel aandacht geweest voor babbeltrucs ‘in alle soorten en maten’. Dat heeft in sommige gevallen aanhoudingen opgeleverd. Daarnaast zijn er ook mensen in de onmiddellijke omgeving van mogelijke slachtoffers scherp genoeg geweest om tot aanhouding van verdachten over te kunnen gaan. Dit was het geval in twee zaken in Dordrecht.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vreewijk

  Instellen

  Meer nieuws in Vreewijk

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement