Nieuws over Vreewijk

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Vreewijk. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Vreewijk op onderwerp:

  Donderdag 12 december 2019

  1,1 miljoen aan cash en tientallen kilo’s versnijdingsmiddelen van straat
  Politienieuws
  Donderdag 12 december 2019 om 16:12

  Rotterdam - In een woning aan de Eric Kropstraat deed de politie woensdag een niet alledaagse vondst; een reiskoffer en plastic tas gevuld met in totaal 1,1 miljoen euro. Daarnaast zijn tientallen kilo’s versnijdingsmiddelen, persen en sealers gevonden. Een 38-jarige Rotterdammer is aangehouden. “Met dit onderzoek hebben we een criminele familie uit Rotterdam een fikse klap toegebracht” zegt een glunderende rechercheur.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Maandag 2 december 2019

  Politie neemt 239 kilo illegaal vuurwerk in beslag
  Politienieuws
  Maandag 2 december 2019 om 09:59

  Rotterdam - Een anonieme brief met informatie bracht agenten donderdagavond in een woning aan de Tatumstraat in Rotterdam. In een slaapkamer werd 239 kilo illegaal vuurwerk aangetroffen.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Zaterdag 9 november 2019

  300 kilo coke en drie aanhoudingen op de Maasvlakte
  Politienieuws
  Zaterdag 9 november 2019 om 20:05

  Rotterdam - Na een tip heeft de politie 300 kilo cocaïne gevonden in een auto op de Maasvlakte. De drie inzittenden van de auto zijn aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Donderdag 7 november 2019

  Drie aanhoudingen in zaak mishandeling Rotterdamse agent
  Politienieuws
  Donderdag 7 november 2019 om 14:51

  Rotterdam - In het onderzoek naar de mishandeling van een politieman door een deelnemer van een trouwstoet op 30 augustus 2019 heeft het rechercheteam woensdag 6 november 3 personen aangehouden voor het beïnvloeden van getuigen. Eerder werd al een 25-jarige Rotterdammer aangehouden, hij wordt verdacht van het mishandelen van de agent. Deze verdachte zit nog steeds vast.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Maandag 28 oktober 2019

  Yvonne Hondema hoofd operatiën eenheid Rotterdam
  Politienieuws
  Maandag 28 oktober 2019 om 15:12

  Rotterdam - Yvonne Hondema (47) is benoemd als hoofd operatiën in de eenheid Rotterdam. Met de komst van Yvonne Hondema zijn de beide functies van hoofd operatiën in de eenheidsleiding weer bezet. Yvonne komt per 18 december over van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waar zij sinds 2017 de functie van hoofd bewaken en beveiligen vervulde. Binnen de NCTV was zij verantwoordelijk voor de landelijke coördinatie van het stelsel bewaken en beveiligen van personen, objecten en diensten in het Rijksdomein.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Zaterdag 26 oktober 2019

  Schietpartij Nieuwe Binnenweg staat niet op zich
  Politienieuws
  Zaterdag 26 oktober 2019 om 15:21

  Rotterdam - Slechts 1 tip leverde de uitzending van Opsporing Verzocht over de schietpartij aan de Nieuwe Binnenweg op. Terwijl het onderzoeksteam ervan overtuigd is dat er meer getuigen zijn én dat deze getuigen essentieel zijn om de zaak op te lossen. En niet alleen deze zaak. De schietpartij op de Nieuwe Binnenweg staat namelijk niet op zich.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Vrijdag 18 oktober 2019

  Actieweek tegen seksuele uitbuiting
  Politienieuws
  Vrijdag 18 oktober 2019 om 16:04

  Rotterdam - Afgelopen week werd door de rechercheurs van het Team Bestrijding Kinderporno Kindersekstoerisme (TBKK) en de Afdeling Vreemdelingenpolitie Identificatie en Mensenhandel (AVIM) een actieweek gehouden om de seksuele uitbuiting van kinderen én volwassenen tegen te gaan.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk
  Politie-eenheid Rotterdam 70 collega’s rijker
  Politienieuws
  Vrijdag 18 oktober 2019 om 12:32

  Rotterdam - De Rotterdamse Laurenskerk was vrijdagmorgen weer decor voor de beëdiging van 70 nieuwe collega’s. In het bijzijn van enkele honderden familieleden, vrienden en collega’s, legden de aspiranten de eed of belofte af. Nu zijn ze klaar om de straat op te gaan.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 15 oktober 2019

  14-Jarige zwaargewond bij steekincident Rotterdam
  Politienieuws
  Dinsdag 15 oktober 2019 om 17:14

  Rotterdam - Wapenbezit leidt tot wapengebruik. Dat blijkt vanmiddag ook uit een incident waarbij een pas 14-jarige jongen ernstig gewond raakte bij een steekincident aan de Montessoriweg. Twee minderjarige verdachten konden kort daarna worden aangehouden. Naar een derde verdachte zijn we op zoek.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Woensdag 9 oktober 2019

  Het Openbaar Ministerie waarschuwt in Bureau Rijnmond.
  Politienieuws
  Woensdag 9 oktober 2019 om 14:00

  Rotterdam - Bureau Rijnmond besteedt wekelijks aandacht aan allerlei misdrijven, maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom waarschuwt het Openbaar Ministerie in deze aflevering voor ‘betaalverzoek fraude’.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Maandag 7 oktober 2019

  Vier vuurwapens van straat, mede door tips van burgers
  Politienieuws
  Maandag 7 oktober 2019 om 12:32

  Rotterdam - Vier vuurwapens zijn dit weekend van straat gehaald. De stad is het zat en dat blijkt wel uit het feit dat burgers meldden als er wapens worden gezien. Het gekletter van wapengebruik maakt té veel slachtoffers en zorgt voor té veel verdriet bij nabestaanden.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Woensdag 2 oktober 2019

  Drie aanhoudingen bij routinecontrole
  Politienieuws
  Woensdag 2 oktober 2019 om 13:32

  Driebergen, Rotterdam, - De politie heeft in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 oktober in Rotterdam drie mannen aangehouden tijdens een routinecontrole. Eén van hen moest nog een gevangenisstraf van 19 dagen uitzitten.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 1 oktober 2019

  Ondermijning aangepakt in Rotterdam-Zuid en havengebied
  Politienieuws
  Dinsdag 1 oktober 2019 om 14:16

  Rotterdam - Verboden wapens, valse kentekenplaten, openstaande belastingschulden en op illegale wijze ingevoerde sigaretten. Tijdens de ondermijningsactie die politie, Openbaar Ministerie, Douane, gemeente Rotterdam, FIOD, Regionaal Informatie en Expertise Centrum Belastingdienst hielden op vrijdag 27 september, kwam veel strafbaars aan het licht.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Dinsdag 24 september 2019

  Aanhouding voor drie overvallen
  Politienieuws
  Dinsdag 24 september 2019 om 14:55

  Rotterdam - Eind 2018 werden er meerdere overvallen gepleegd in Rotterdam Zuid. Twee keer op een Esso tankstation en een poging overval op een Poolse supermarkt. Een 24-jarige man is aangehouden en de raadkamer van de rechtbank heeft besloten zijn gevangenhouding te verlengen met 90 dagen. De politie is nog op zoek naar een andere dader die bij de laatste overvallen aanwezig was.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  Maandag 9 september 2019

  Politie zet met succes dronedetectie in bij Wereldhavendagen
  Politienieuws
  Maandag 9 september 2019 om 16:13

  Driebergen, Rotterdam, - De politie heeft zondag 8 september bij de Wereldhavendagen in Rotterdam met succes dronedetectie apparatuur ingezet. Een drones is in beslag genomen en tegen de vlieger is proces-verbaal opgemaakt.

  Rotterdam > Feijenoord > Vreewijk

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement