Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Hillesluis

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Hillesluis. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Hillesluis op onderwerp:

  Vrijdag 23 november 2018

  Kroegbezoekers verrast met controle: geladen revolver gevonden
  Politienieuws
  Vrijdag 23 november 2018 om 17:43

  Rotterdam - Waar de gemiddelde cafébezoeker vooral zorgt dat hij zijn portemonnee en sleutels bij zich heeft, had een aantal gasten van een kroeg aan de Beijerlandselaan andere zaken in zijn tasje of broekzak. Bij een preventieffouilleeractie kwamen daar donderdagavond een geladen revolver en verschillende soorten drugs boven tafel. Vijf Rotterdammers werden aangehouden.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis
  Politie zoekt getuigen van overval
  Politienieuws
  Donderdag 23 augustus 2018 om 10:44

  Rotterdam - Afgelopen nacht zijn twee Rotterdammers, in hun slaap, overvallen in een woning aan de Beijerlandselaan. De berovers deden zich voor als politieagenten. Zij bonden de slachtoffers vast en gingen er met een kluis vandoor. Wie helpt?

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Donderdag 7 juni 2018

  Tweede verdachte aangehouden na schietpartij Riederlaan
  Politienieuws
  Donderdag 7 juni 2018 om 15:36

  Rotterdam - In het onderzoek naar de schietpartij met dodelijke afloop aan de Riederlaan in Rotterdam van afgelopen zaterdag is een tweede verdachte aangehouden. De 27-jarige man uit Opperdoes wordt verdacht van betrokkenheid bij moord/doodslag. Bij de schietpartij kwam een 46-jarige Rotterdammer om het leven.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Woensdag 6 juni 2018

  Twee arrestaties voor woningoverval Rotterdam
  Politienieuws
  Woensdag 6 juni 2018 om 13:47

  Rotterdam - In een onderzoek naar een laffe woningoverval op zaterdag 27 januari van dit jaar, zijn deze week twee mannen gearresteerd. Het duo lijkt verantwoordelijk voor de overval op een vrouw van 27 jaar in haar huis op de Wapenstraat in Rotterdam Zuid. Een van de daders richtte zijn vuurwapen zelfs op haar negenjarige dochter.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Zaterdag 2 juni 2018

  Man overleden na schietpartij Riederlaan
  Politienieuws
  Zaterdag 2 juni 2018 om 22:09

  Rotterdam - Een 46-jarige man uit Rotterdam heeft een schietpartij vanmiddag aan de Riederlaan niet overleefd. Hij werd dodelijk getroffen, nadat een man bij een ruzie zijn wapen afvuurde. De dader, een 26-jarige man uit Rotterdam, is aangehouden.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Woensdag 18 april 2018

  Uitstekende beelden van overvallers in ‘Bureau Rijnmond’.
  Politienieuws
  Woensdag 18 april 2018 om 13:25

  Rotterdam - Vrijdag 9 maart; twee meiden zijn met hun telefoon aan het fotograferen op het Grote Kerkplein in Rotterdam, als plotseling de telefoon wordt weggegrist. De daders hadden er waarschijnlijk niet op gerekend dat de meiden nog een camera bij zich hadden. Er zijn uitstekende beelden van de daders.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Woensdag 14 maart 2018

  Drugs, vals geld en cash in auto’s
  Politienieuws
  Woensdag 14 maart 2018 om 13:51

  Rotterdam/Dordrecht - Alert handelen van agenten bij het zien van een mogelijke overdracht tussen inzittenden van twee auto’s leidde gisteravond, dinsdag 13 maart, tot een flinke vangst. Na het doorzoeken van de auto’s en de woningen van de inzittenden werden 1,5 kilo cocaïne, 1000 XTC-pillen, 11.000 euro cash, 22.000 euro in valse biljetten, pepperspray, zes dure horloges en twee auto’s in beslag genomen. Er zijn vier verdachten aangehouden voor het bezit van harddrugs, witwassen, het voorhanden hebben van vals geld en de wet wapens en munitie.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Maandag 5 maart 2018

  Getuigen woningoverval Randweg gezocht
  Politienieuws
  Maandag 5 maart 2018 om 14:56

  Rotterdam - Twee jongens van 7 en 15 jaar kregen afgelopen vrijdagavond 2 maart de schrik van hun leven. Bij thuiskomst, rond half negen, liepen twee mannen met hen mee naar binnen in hun woning aan de Randweg. Ze bedreigden de jongens en het huis werd overhoop gehaald. De mannen vertrokken met onbekende buit. De politie zoekt getuigen.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Vrijdag 16 februari 2018

  Politie zoekt getuigen overval sigarenwinkel
  Politienieuws
  Vrijdag 16 februari 2018 om 10:51

  Rotterdam - De politie is op zoek naar een man met een masker, die vanmorgen rond 7.00 uur een tabaksshop overviel op de Slaghekstraat in Rotterdam. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en ging er met sloffen sigaretten vandoor. De politie roept getuigen op zich te melden.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Donderdag 15 februari 2018

  Politie haalt ‘wegmisbruikers’ van de weg
  Politienieuws
  Donderdag 15 februari 2018 om 12:59

  Rotterdam - Forse bekeuringen en een verplichte cursus bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) staat een aantal ‘wegmisbruikers’ te wachten. Agenten met een videosurveillance-auto legden woensdag hun misdragingen vast op de gevoelige plaat.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Dinsdag 24 oktober 2017

  Onderwereld ontmoet bovenwereld: actiedag geldtransactiekantoren in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Dinsdag 24 oktober 2017 om 17:56

  Rotterdam - Een geldtransactiekantoor waar vals geld wordt aangetroffen, een andere waar je illegaal kunt gokken: de controle van 18 zogenoemde MTO’s, money transfer operators, oftewel geldtransactie-kantoren op de Beijerlandselaan en de Dordtselaan in Rotterdam bleek niet voor niets. De politie werkte vandaag met het openbaar ministerie, de gemeente, Regionaal Informatie en Expertisecentrum (RIEC), Belastingdienst, Douane, Kamer van Koophandel, de Arbeidsinspectie, Veiligheidshuis, De Nederlandse Bank en het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Woensdag 16 augustus 2017

  Vrouw jaagt overvaller hammam uit
  Politienieuws
  Woensdag 16 augustus 2017 om 13:58

  Rotterdam - De aanwezigheid van een 37-jarige Rotterdammer dinsdagmiddag in een badhuis aan Slaghekstraat in Rotterdam was alles behalve gewenst. Want de hammam is alleen voor vrouwen én de ongenode gast was van plan de zaak te overvallen. Die poging mislukte.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  Donderdag 29 juni 2017

  Politie houdt verdachten groot aantal inbraken aan
  Politienieuws
  Donderdag 29 juni 2017 om 10:35

  Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend vier mannen aangehouden. Ze worden onder meer verdacht van inbraken in woningen en bedrijfspanden in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Een van de aangehouden mannen, een 19-jarige Ridderkerker, wordt ook verdacht van handel in verdovende middelen, witwassen en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De andere drie verdachten zijn een 20-jarige Rotterdammer en twee Ridderkerkers van 20 en 18 jaar oud.

  Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?