Nieuws over Hillesluis

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Hillesluis. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Rotterdam heeft nu een eigen 112 Facebook pagina

Filter nieuwsberichten over Hillesluis op onderwerp:

  Maandag 5 april 2021

  Vier aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Maandag 5 april 2021 om 19:03

  Rotterdam - Even na 16.30 uur meldde een getuige dat op de Middelharnisstraat in Charlois een groep van vier mannen ruzie maakte met een andere man. Een van de mannen van het groepje zou daarbij een vuurwapen hebben getrokken en achter het slachtoffer aan hebben gerend. Er zijn geen schoten gehoord. Een uur na de melding van de alerte getuige konden vier mannen worden aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 1 april 2021

  Weer drie aanhoudingen in onderzoek avondklokrellen
  Politienieuws
  Donderdag 1 april 2021 om 12:03

  Rotterdam - Rechercheurs hielden deze week weer drie Rotterdammers aan op verdenking van betrokkenheid bij de rellen in Rotterdam-Zuid van 25 januari jl. De teller van het aantal aanhoudingen door het onderzoek komt daarmee op 27, naast de bijna zestig aanhoudingen op de avond zelf.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Dinsdag 2 februari 2021

  Beelden eerste verdachten Rotterdamse ongeregeldheden in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Dinsdag 2 februari 2021 om 11:46

  Rotterdam - Deze week staat Bureau Rijnmond in het teken van de ongeregeldheden die maandag 25 januari ’s avonds plaatsvonden onder andere in de omgeving Beijerlandselaan, Randweg, Groene Hilledijk. Bijna 6000 filmpjes heeft het onderzoeksteam inmiddels in bezit. Donderdag worden de eerste beelden van verdachten getoond in Bureau Rijnmond en op de social media kanalen van de politie. Bij het uitblijven van resultaat gaan de beelden mogelijk getoond worden op verschillende schermen in Rotterdam eo en in landelijke programma’s als Crimedesk of Opsporing Verzocht.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Dinsdag 26 januari 2021

  Politie lanceert Whatsapp nummer voor uploaden beelden relschoppers
  Politienieuws
  Dinsdag 26 januari 2021 om 15:04

  Rotterdam - Maandag 25 januari jl. vonden er forse ongeregeldheden plaats in de omgeving van de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid. De relschoppers richtten vernielingen aan, plunderden winkels en bekogelden onder andere politie en journalisten met stenen en vuurwerk. In totaal zijn ruim vijftig relschoppers op heterdaad aangehouden. Naar de relschoppers die nog niet zijn aangehouden is een groot onderzoek gestart. Beelden spelen daarbij een grote rol. Om het uploaden van beelden te vergemakkelijken lanceert de politie een telefoonnummer waarop beelden via WhatsApp gedeeld kunnen worden: 06-18388445.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis
  Ruim 50 aanhoudingen na ongeregeldheden in Rotterdam
  Politienieuws
  Dinsdag 26 januari 2021 om 01:04

  Rotterdam - De politie hield maandagavond ruim 50 relschoppers aan naar aanleiding van de forse ongeregeldheden op de Beijerlandselaan in Rotterdam-Zuid. De relschoppers richtten vernielingen aan, plunderden diverse winkels en bekogelden de politie met onder andere stenen en vuurwerk. Bij deze ongeregeldheden raakte een politieagent gewond. De ME voerde charges uit, na enkele uren keerde de rust terug. De politie doet onderzoek naar de andere relschoppers middels camerabeelden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Vrijdag 25 december 2020

  Rotterdamse agenten getrapt bij aanhouding verdachte
  Politienieuws
  Vrijdag 25 december 2020 om 10:03

  Rotterdam - Bij de aanhouding van een agressieve verdachte op 25 december zijn twee Rotterdamse agenten lichtgewond geraakt.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 23 januari 2020

  Bezorger beroofd van pakketjes onder dreiging van mes
  Politienieuws
  Donderdag 23 januari 2020 om 15:30

  Rotterdam - Een pakketbezorger kreeg gisteravond de schrik van zijn leven toen hij onder de bedreiging van een mes werd beroofd. Drie jongens gingen er uiteindelijk met diverse pakketjes vandoor. De politie is op zoek naar getuigen die meer informatie over de overval hebben.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Vrijdag 1 november 2019

  Getuigen gezocht van steekincident op de Slaghekstraat
  Politienieuws
  Vrijdag 1 november 2019 om 11:26

  Rotterdam - Op de Slaghekstraat in Rotterdam-Zuid vond donderdagmiddag 31 oktober een steekpartij plaats. Een 16-jarige jongen uit Rotterdam raakte hierbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Maandag 26 augustus 2019

  Woningoverval of mislukte inbraak? Getuigen gezocht.
  Politienieuws
  Maandag 26 augustus 2019 om 10:51

  Rotterdam - De bewoner van een pand aan de Janne Bouwensstraat kreeg vorige week dinsdag de schrik van zijn leven toen ’s nacht plotseling een man in zijn woning stond.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Vrijdag 17 mei 2019

  Wie reed 5-jarig jongetje aan op Hendrick Croesinckstraat?
  Politienieuws
  Vrijdag 17 mei 2019 om 10:31

  Rotterdam - Het was donderdag rond 18.00 uur toen een vrouw op de Hendrick Croesinckstraat een jongetje van vijf jaar aanreed. Ze stapte even uit en verdween vervolgens weer. Ze reed vermoedelijk in een grijze Peugeot en droeg een licht roze hoofddoek. De politie is op zoek naar de vrouw. (Her)kent u haar?

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Maandag 13 mei 2019

  Strakke veiligheidsprocedure geldwisselkantoor voorkomt overval
  Politienieuws
  Maandag 13 mei 2019 om 15:56

  Rotterdam - Twee mannen op een scooter reden maandagochtend een geldwisselkantoor op de Beijerlandselaan binnen met de bedoeling deze te overvallen. Door de strenge veiligheidsprocedures konden de mannen echter geen buit maken en moesten zij zonder buit het pand weer verlaten.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 2 mei 2019

  Vierde verdachte aangehouden voor schietincident Wapenstraat
  Politienieuws
  Donderdag 2 mei 2019 om 11:04

  Rotterdam - De politie heeft in het onderzoek naar een schietincident op de Wapenstraat een vierde verdachte aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit Rotterdam. De aanhouding gebeurde op woensdag-avond 1 mei. Op woensdag 27 februari is er door een aantal mannen op elkaar geschoten in de Wapenstraat. Meteen daarna is er iemand aangehouden

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 11 april 2019

  Drie verdachten voor schietincident Wapenstraat
  Politienieuws
  Donderdag 11 april 2019 om 16:49

  Rotterdam - Op woensdag 27 februari is er door een aantal mannen op elkaar geschoten in de Wapenstraat. Meteen daarna is er iemand aangehouden. Al eerder hielden rechercheurs een tweede verdachte aan en afgelopen dinsdag een derde. Naar de vierde wordt nog gezocht. Heeft u informatie?

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Dinsdag 19 maart 2019

  Opnieuw explosief gevonden in Donkerslootstraat
  Politienieuws
  Dinsdag 19 maart 2019 om 16:27

  Rotterdam - In een tuin aan de Donkerslootstraat te Rotterdam is vanmiddag een goed verborgen explosief gevonden. De nieuwe bewoners en enkele buren moesten gedurende het onderzoek de woning verlaten. Het explosief dat is gevonden is afgevoerd door de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). Zij zullen het onschadelijk maken.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Donderdag 28 februari 2019

  Gewonde verdachte aangehouden na schietincident. De politie zoekt getuigen.
  Politienieuws
  Donderdag 28 februari 2019 om 11:03

  Rotterdam - Woensdagmiddag, om ongeveer 16.30 uur, is in de Wapenstraat in Rotterdam door een aantal mannen op elkaar geschoten. Eén van hen raakte gewond en werd aangehouden.

  Rotterdam > Feijenoord > Hillesluis

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hillesluis

  Instellen

  Meer nieuws in Hillesluis

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement