Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Feijenoord

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Feijenoord. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Feijenoord op onderwerp:

  Maandag 13 augustus 2018

  Lachgasverkoop mondt uit in beroving met vuurwapen
  Politienieuws
  Maandag 13 augustus 2018 om 10:43

  Rotterdam - Twee mannen maken een afspraak om een partij lachgaspatronen te verkopenen rijden met hun auto naar de afgesproken plek in de Persoonshaven. Daar worden zij door drie mannen onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. De daders slaan met hun buit op de vlucht.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Vrijdag 1 juni 2018

  Agent vermomd als pakketbezorger: drie arrestaties
  Politienieuws
  Vrijdag 1 juni 2018 om 08:03

  Rotterdam - Een reeks overvallen op pakketbezorgers in Rotterdam. Het was een zorgelijke trend aan het begin van 2018. Dit soort overvallen hebben een grote maatschappelijke impact. Het Regionaal Team Overvallen (RTO) zette dan ook alles op alles om de zaken op te lossen. Zo zette het team op vrijdag 25 mei één van de rechercheurs in als pakketbezorger. Met deze actie hield het overvallenteam drie tieners aan.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Vrijdag 8 december 2017

  Automatenvuller krijgt klap met vuurwapen
  Politienieuws
  Vrijdag 8 december 2017 om 11:00

  Rotterdam - Een 25-jarige automatenvuller uit Rotterdam heeft bij een overval een klap met een vuurwapen op zijn hoofd gehad. Dat gebeurde donderdagmiddag om 16.40 uur in de Persoonsstraat. Drie mannen overvielen het slachtoffer en gingen ervandoor met een paar sloffen sigaretten

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord
  Politie haalt weer wapen van de straat
  Politienieuws
  Woensdag 8 november 2017 om 11:17

  Rotterdam - Mede dankzij een oplettende getuige, kon de politie dinsdagmiddag op de Nassauhaven een wapen in beslag nemen. Ook hielden agenten drie mannen aan.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord
  Verdachte gearresteerd na steekincident
  Politienieuws
  Zondag 8 oktober 2017 om 18:00

  Rotterdam - Een 24-jarige vrouw uit Rotterdam is zondagochtend zwaar gewond geraakt na een steekincident op de Zinkerstraat. Politiemensen waren snel op de locatie en arresteerden een 37-jarige Rotterdammer.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Dinsdag 3 oktober 2017

  Politie heeft nog vele vragen over moord Prins Hendrikkade
  Politienieuws
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 21:30

  Rotterdam - Het politieteam dat de moord op Ergin Basakci onderzoekt heeft dinsdag opnieuw in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. Er zijn vragen gesteld over de auto die de schutter gebruikt heeft, er is een reconstructie van de laatste uren van het slachtoffer getoond, en er is een getuigenoproep gedaan.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Woensdag 20 september 2017

  Politie zoekt getuigen van overval Rotterdam
  Politienieuws
  Woensdag 20 september 2017 om 13:09

  Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een overval, die op 20 september in Rotterdam plaatsvond. Twee daders beroofden een man en gingen er in een donkere personenauto vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Woensdag 6 september 2017

  Bureau Rijnmond is terug na de zomerstop
  Politienieuws
  Woensdag 6 september 2017 om 11:01

  Rotterdam - Na een zomerstop van twee maanden is ‘Bureau Rijnmond’ terug op de buis, op het vertrouwde tijdstip, donderdagmiddag, na het nieuws van 17.00 uur. ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie op TV Rijnmond. Deze week aandacht voor acht zaken, waaronder zes grote onderzoeken naar aanleiding van moord/doodslag

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Zaterdag 12 augustus 2017

  Onderzoek naar geloste schoten Nassauhaven
  Politienieuws
  Zaterdag 12 augustus 2017 om 08:51

  Rotterdam - Bewoners van de Nassauhaven in het Rotterdamse Feijenoord hoorden zaterdagochtend rond 1.30 uur harde knallen, mogelijk schoten. Agenten gingen op onderzoek uit en vonden nabij een voetbalveldje op de Persoonsdam meerdere hulzen. De politie doet nader onderzoek en zoekt getuigen.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Donderdag 1 december 2016

  Getuigen gezocht van beroving Brautigemstraat Rotterdam
  Politienieuws
  Donderdag 1 december 2016 om 13:30

  Rotterdam - Woensdagochtend rond 10.00 uur werd een 58-jarige Rotterdammer in zijn woning aan de Brautigamstraat overvallen. Twee verdachten belden bij hem aan, bedreigden het slachtoffer en namen waardevolle spullen weg.  Daarna gingen ze er vandoor.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Zaterdag 9 april 2016

  Twee verdachten aangehouden na gewelddadige straatroof
  Politienieuws
  Zaterdag 9 april 2016 om 11:02

  Rotterdam - Politieagenten arresteerden vrijdagavond rond half zeven op de Oranjeboomstraat twee mannen die een andere man even daarvoor beroofden. Het slachtoffer en een van de berovers raakte hierbij gewond. Ze zijn voor behandeling naar verschillende ziekenhuizen overgebracht.

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  Woensdag 24 februari 2016

  Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’
  Politienieuws
  Woensdag 24 februari 2016 om 11:07

  Rotterdam - In 'Bureau Rijnmond', het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. In de aflevering van donderdag 25 februari vragen zij de hulp van de kijkers bij de volgende zaken:

  Rotterdam » Feijenoord » Feijenoord

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?