Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Stadsdriehoek

Wil je weten welke bedrijven er in Stadsdriehoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadsdriehoek.

In Stadsdriehoek zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Nicolaas van Disseldorp
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Nicolaas van Disseldorp is gevestigd op Gedempte Zalmhaven 797 te Rotterdam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011BT
  Ingenieursbureau Baan
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ingenieursbureau Baan is gevestigd op Mariniersweg 53C te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011NE
  ETV
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ETV is gevestigd op Vasteland 129 te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011BJ
  Dudok van Heel Photography
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Dudok van Heel Photography is gevestigd op Kipstraat 149 te Rotterdam en is actief in de branche Fotografie.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011ZX
  Coöperatie De Conflictoloog U.A.
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Coöperatie De Conflictoloog U.A. is gevestigd op Beursplein 37 te Rotterdam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011AA

  Maandag 31 december 2018

  SenecoGaz Transportation B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap SenecoGaz Transportation B.V. is gevestigd op Boompjes 40 te Rotterdam en is actief in de branche Beheer en exploitatie van transportnetten voor elektriciteit, aardgas en warm water.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011XB
  SenecoGaz Engineering B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap SenecoGaz Engineering B.V. is gevestigd op Boompjes 40 te Rotterdam en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011XB
  Findex Verhuur B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Findex Verhuur B.V. is gevestigd op Scheepmakershaven 64unit 22 te Rotterdam en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011VD
  Findex Bouw B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Findex Bouw B.V. is gevestigd op Scheepmakershaven 64unit 22 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011VD
  Capanes B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Capanes B.V. is gevestigd op Wijnhaven 53C te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011WH
  BB Investments B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap BB Investments B.V. is gevestigd op Boompjes 572 te Rotterdam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011XZ
  mr. P.R. van der Vorst B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap mr. P.R. van der Vorst B.V. is gevestigd op Wijnhaven 3v te Rotterdam en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011WG
  Tianyi life science inv. & development BV
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Tianyi life science inv. & development BV is gevestigd op Schiedamsedijk 11A te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011EC
  Gin Festivals Nederland B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Gin Festivals Nederland B.V. is gevestigd op Mariniersweg 215 te Rotterdam en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011NM
  Fidder Rotterdam B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Fidder Rotterdam B.V. is gevestigd op Meent 32A te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in meubels.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011JK
  Durgans B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Durgans B.V. is gevestigd op Oppert 17B te Rotterdam en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011HT
  ZZH Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap ZZH Holding B.V. is gevestigd op Noordmolenwerf 16 te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011DJ
  Dion Besjes
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Dion Besjes is gevestigd op Lombardkade 39B te Rotterdam en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011ZA
  Vink Rotterdam B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Vink Rotterdam B.V. is gevestigd op Mariniersweg 58A te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in meubels.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011NR
  MAKOPAT B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap MAKOPAT B.V. is gevestigd op Wijnbrugstraat 103 te Rotterdam en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Rotterdam » Rotterdam Centrum » Stadsdriehoek » 3011XW

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?