Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Verspreide huizen Hoeven

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Verspreide huizen Hoeven. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Verspreide huizen Hoeven op onderwerp:

  Zaterdag 22 februari 2014

  Verkeersregelaar aangereden; bestuurder weg
  Politienieuws
  Zaterdag 22 februari 2014 om 10:43

  Zaltbommel - Vrijdagochtend is een 44-jarige vrouw die op de Stationsweg in Zaltbommel werkte als verkeersregelaar, aangereden door een automobilist in een grijskleurige Volvo. De bestuurder reed na de aanrijding door. De politie zoekt deze bestuurder én getuigen van dit incident.

  Zaltbommel » Zaltbommel » Verspreide huizen Hoeven

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?