Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Hogenkamp

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Hogenkamp. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Hogenkamp op onderwerp:

  Woensdag 6 december 2017

  Maaltijdbezorger beroofd door drietal
  Politienieuws
  Woensdag 6 december 2017 om 10:28

  Zwolle - Een 17-jarige maaltijdbezorger werd op dinsdagavond 5 december door drie onbekende jongemannen beroofd van zijn portemonnee op de Vornkenstraat. De bezorger had om 19.00 uur net een maaltijd bezorgd en wilde op zijn scooter stappen toen de drie kwamen aanrennen vanuit de Mombaerstraat. Nadat ze zijn portemonnee afhandig hadden gemaakt, gingen ze er rennend vandoor in de richting van de Van Schoonhovenstraat.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Woensdag 8 maart 2017

  Recherche onderzoekt beroving maaltijdbezorger
  Politienieuws
  Woensdag 8 maart 2017 om 14:18

  Zwolle - Van dinsdag op woensdag 8 maart werd er kort na middernacht een maaltijdbezorger onder dreiging beroofd van o.a. zijn bestelling. Dit gebeurde in de Voochtstraat. De twee daders gingen er lopend met de gestolen goederen vandoor.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Donderdag 26 mei 2016

  Autobrand aangestoken
  Politienieuws
  Donderdag 26 mei 2016 om 11:57

  Zwolle - Op de IsaƤc van Hoornbeekstraat in Zwolle heeft woensdagavond laat een autobrand gewoed. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek omdat er aanwijzingen zijn dat de brand is aangestoken. Van de dader(s) ontbreekt nog elk spoor.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Maandag 28 april 2014

  Twee Zwolse zaken in Opsporing Verzocht
  Politienieuws
  Maandag 28 april 2014 om 11:13

  Zwolle - Dinsdag doet de politie Oost-Nederland in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht een getuigenoproep voor zowel de explosie die plaats vond bij een lunchroom Da Vinci op de oude Vismarkt op 3 maart als het schietincident op oudejaarsavond aan de Caspar Fagelstraat in Zwolle.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Zondag 19 januari 2014

  Hennepkwekerij opgerold na wateroverlast
  Politienieuws
  Zondag 19 januari 2014 om 12:23

  Zwolle - De politie heeft zaterdag 18 januari een hennepkwekerij aangetroffen in een flat aan de Regelandisstraat in Zwolle na een melding van wateroverlast. De hennepkwekerij met 200 planten is ontmanteld. De politie doet verder onderzoek.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Zaterdag 30 november 2013

  Man steelt lokfiets: aanhouding
  Politienieuws
  Zaterdag 30 november 2013 om 10:49

  Zwolle - De politie heeft op vrijdag 29 november rond 09.45 uur een 39-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets.

  Zwolle » Diezerpoort » Hogenkamp

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hogenkamp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?