Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Het Noorden

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Het Noorden. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Het Noorden op onderwerp:

  Vrijdag 20 januari 2017

  Duo opgepakt na drugsdeal
  Politienieuws
  Vrijdag 20 januari 2017 om 11:17

  Zwolle - De politie heeft donderdagmiddag in Zwolle twee mannen opgepakt nadat ze getuige was van een drugsdeal. Het gaat om twee Zwollenaren van 25 en 39 jaar.

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden

  Zaterdag 4 juli 2015

  Alerte getuige voorkomt insluiping
  Politienieuws
  Zaterdag 4 juli 2015 om 13:29

  Zwolle - Vrijdagochtend 3 juli is een 34-jarige man uit Zwolle aangehouden die even daarvoor door een getuige gesignaleerd was op een ladder bij een woning aan de Frans Halsstraat in Zwolle. De man leek op weg naar een openstaande balkondeur, maar werd aangesproken door een buurtbewoner en ging er daarna snel vandoor.

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden
  Politie houdt verdachte aan voor overval snackbar
  Politienieuws
  Woensdag 4 februari 2015 om 08:33

  Zwolle - De politie heeft op dinsdag 3 februari een verdachte aangehouden voor de overval op een snackbar aan de Hobbemastraat in Zwolle. De verdachte is een 15-jarige jongen uit Zwolle.

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden

  Maandag 2 februari 2015

  Snackbar overvallen
  Politienieuws
  Maandag 2 februari 2015 om 09:50

  Zwolle - Een (nog) onbekende man heeft zondagavond 1 februari een snackbar aan de Hobbemastraat overvallen. De man kwam rond 21.50 uur de snackbar binnen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Hij maakte daarbij een geldbedrag buit.

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden

  Woensdag 8 januari 2014

  Stel aangehouden voor heling
  Politienieuws
  Woensdag 8 januari 2014 om 13:38

  Zwolle - Tijdens een verkeerscontrole op de Schuttevaerkade werden op dinsdagavond 7 januari een 35-jarige Zwollenaar en zijn 20-jarige echtgenote aangehouden. Het stel reed op een fiets zonder verlichting en werd hiervoor staande gehouden. Bij nadere controle bleek het stel een koperen kabel bij zich te hebben waarvoor men geen goede verklaring kon geven. Hierop werd het stel aangehouden voor heling en ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hen opgemaakt. 2014002200

  Zwolle » Diezerpoort » Het Noorden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Het Noorden

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?