Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Bagijneweide

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bagijneweide. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bagijneweide op onderwerp:

  Zaterdag 12 december 2015

  Politie verricht aanhoudingen na noodbevel
  Politienieuws
  Zaterdag 12 december 2015 om 00:10

  Zwolle - De politie heeft vrijdagavond 11 december in Zwolle zes mannen aangehouden. Ongeveer 70 leden van de Outlaw Motorcycle Gang (OMG) Trailer Trash Travellers wilden in ‘full colour’ de Zwolse binnenstad in. De politie hield hen tegen omdat de Burgemeester een noodbevel had uitgevaardigd. Zes personen konden hun identiteitsbewijs niet tonen en zijn aangehouden.

  Zwolle » Diezerpoort » Bagijneweide

  Zaterdag 31 januari 2015

  Tweetal aangehouden na aanbieden gestolen racefiets
  Politienieuws
  Zaterdag 31 januari 2015 om 12:37

  Zwolle - Op vrijdagavond 30 janauri werden een 20-jarige inwoonster van Zwolle en een 22-jarige inwoner van Dalfsen aangehouden. De twee boden via Marktplaats een racefiets aan die op 29 december was gestolen uit een garagebox aan de Rhijnvis Feithlaan.

  Zwolle » Diezerpoort » Bagijneweide

  Dinsdag 28 oktober 2014

  Poging straatroof
  Politienieuws
  Dinsdag 28 oktober 2014 om 11:19

  Zwolle - Een 20-jarige Zwollenaar is maandagavond 27 oktober rond 23:45 uur op de Thomas à Kempisstraat het slachtoffer geworden van poging straatroof.

  Zwolle » Diezerpoort » Bagijneweide

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bagijneweide

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?