Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1447BH

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1447BH.

In postcodegebied 1447BH zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  Basic Foodplan
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Basic Foodplan is gevestigd op Kennemerland 36 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Noord » 1447BH

  Donderdag 1 januari 2015

  FR-Products
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming FR-Products is gevestigd op Kennemerland 40 te PURMEREND en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Noord » 1447BH
  P. van Ligten
  Opgericht in april 2013

  De onderneming P. van Ligten is gevestigd op Kennemerland 41 te Purmerend en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Noord » 1447BH
  Ron Metaal Recycling
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Ron Metaal Recycling is gevestigd op Kennemerland 40 te Purmerend en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Purmerend » Purmer-Zuid » Purmer-Zuid/Noord » 1447BH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Purmer-Zuid/Noord

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?