Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 1822MG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 1822MG.

In postcodegebied 1822MG zoek ik een:

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Triasecure
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Triasecure is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 67 te Alkmaar en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG

  Donderdag 1 januari 2015

  Homemade by ief
  Opgericht in februari 2015

  De onderneming Homemade by ief is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 39 te ALKMAAR en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG
  AGO Clean
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming AGO Clean is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 53 te ALKMAAR en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG
  Rock in Burger B.V.
  Opgericht in mei 2014

  De besloten vennootschap Rock in Burger B.V. is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 45 te ALKMAAR en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG
  Fa. D. Schipper & Zonen
  Opgericht in maart 2013

  De vennootschap onder firma Fa. D. Schipper & Zonen is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 57 te Alkmaar en is actief in de branche Verhuisvervoer.

  Alkmaar » Vroonermeer » Vroonermeer-Zuid » 1822MG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?