Bedrijven in postcodegebied 2271CZ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2271CZ.

Filter Filter

Maandag 19 februari 2018

Marijs Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Marijs Beheer B.V. is gevestigd op Wielemakersslop 7A te VOORBURG en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Marijs Verzekeringsadvies B.V.
Opgericht in Februari 2018

De besloten vennootschap Marijs Verzekeringsadvies B.V. is gevestigd op Wielemakersslop 7A te VOORBURG en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Maandag 20 juni 2016

Edwin Marijs Consultancy (EMC)
Opgericht in April 2016

De onderneming Edwin Marijs Consultancy (EMC) is gevestigd op Wielemakersslop 7A te VOORBURG en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 1 januari 2015

Big Buddha
Opgericht in April 2013

De onderneming Big Buddha is gevestigd op Wielemakersslop 8-10 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

Voor de kleine Burger
Opgericht in April 2013

De onderneming Voor de kleine Burger is gevestigd op Wielemakersslop 7 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Chez Nour
Opgericht in Januari 2014

De onderneming Chez Nour is gevestigd op Wielemakersslop 7 te VOORBURG en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Jolly Rogerz
Opgericht in April 2013

De onderneming Jolly Rogerz is gevestigd op Wielemakersslop 6 te Voorburg en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Salon van Lien
Opgericht in Maart 2015

De onderneming Salon van Lien is gevestigd op Wielemakersslop 1C te VOORBURG en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Fix-IT Fast
Opgericht in April 2013

De onderneming Fix-IT Fast is gevestigd op Wielemakersslop 9 te Voorburg en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Black Note B.V.
Opgericht in Oktober 2014

De besloten vennootschap Black Note B.V. is gevestigd op Wielemakersslop 9 te VOORBURG en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Bartolomeo
Opgericht in April 2013

De onderneming Bartolomeo is gevestigd op Wielemakersslop 4 te Voorburg en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent