Bedrijven in Voorburg Oud

Wil je weten welke bedrijven er in Voorburg Oud zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Voorburg Oud.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

A.A.M. Zeeman Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap A.A.M. Zeeman Holding B.V. is gevestigd op Zwartelaan 30 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Mr. MAlex Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Mr. MAlex Holding B.V. is gevestigd op Zwartelaan 30 te VOORBURG en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Mr. MAlex Praktijk B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Mr. MAlex Praktijk B.V. is gevestigd op Zwartelaan 30 te VOORBURG en is actief in de branche Advocatenkantoren.

A.A.M. Zeeman Advocatuur B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap A.A.M. Zeeman Advocatuur B.V. is gevestigd op Zwartelaan 30 te VOORBURG en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Bvdknaap
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Bvdknaap is gevestigd op Herenstraat 24 te VOORBURG en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Zuyderloostraat 20 / Laan van Heldenburg 25 te Voorburg
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Zuyderloostraat 20 / Laan van Heldenburg 25 te Voorburg is gevestigd op Zuyderloostraat 20 te VOORBURG en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Fast & Loose Productions
Opgericht in December 2022

De onderneming Fast & Loose Productions is gevestigd op Parkweg 30F te VOORBURG en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Risus Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Risus Beheer B.V. is gevestigd op Park Vronesteyn 47 te VOORBURG en is actief in de branche Financiële holdings.

Music Art House
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Music Art House is gevestigd op Herenstraat 141 te VOORBURG en is actief in de branche Kunstgalerieën en -expositieruimten.

Ready to Rock Again
Opgericht in December 2022

De onderneming Ready to Rock Again is gevestigd op Raadhuisstraat 49kamer 3 te VOORBURG en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Sterk & Krachtig
Opgericht in November 2022

De onderneming Sterk & Krachtig is gevestigd op Laan van Oostenburg 31 te VOORBURG en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

De Wolff innovatie & educatie
Opgericht in December 2022

De onderneming De Wolff innovatie & educatie is gevestigd op Parkweg 14A te VOORBURG en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

C.R. Trugg
Opgericht in December 2022

De onderneming C.R. Trugg is gevestigd op Laan van Swaensteijn 16 te VOORBURG en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

Coach Boone
Opgericht in December 2022

De onderneming Coach Boone is gevestigd op Oranjelust 88 te VOORBURG en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

HVSC Zorgverlening
Opgericht in December 2022

De onderneming HVSC Zorgverlening is gevestigd op Loolaan 97 te VOORBURG en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent