Bedrijven in postcodegebied 2291CA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2291CA.

Filter Filter

Donderdag 1 april 2021

Annemarie Hamelink
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Annemarie Hamelink is gevestigd op Plein 7 te Wateringen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 22 juli 2020

5154 BJ B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap 5154 BJ B.V. is gevestigd op Plein 13G te Wateringen en is actief in de branche Restaurants.

Stardust Second B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Stardust Second B.V. is gevestigd op Plein 13G te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 1 juni 2020

Piazzo Mode
Opgericht in Augustus 1989

De onderneming Piazzo Mode is gevestigd op Plein 21 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Dinsdag 26 november 2019

Hervormde gemeente te Wateringen
Opgericht in November 2019

De onderneming Hervormde gemeente te Wateringen is gevestigd op Plein 5 te Wateringen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Diaconie Hervormde gemeente te Wateringen
Opgericht in November 2019

De onderneming Diaconie Hervormde gemeente te Wateringen is gevestigd op Plein 5 te Wateringen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Dinsdag 13 september 2016

Meesterbakker Roodenrijs
Opgericht in Maart 2016

De onderneming Meesterbakker Roodenrijs is gevestigd op Plein 1 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

GSM Repair Wateringen
Opgericht in Februari 2016

De onderneming GSM Repair Wateringen is gevestigd op Plein 13C 1 te WATERINGEN en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

Vrijdag 15 januari 2016

Borgdorff Onroerend Goed B.V.
Opgericht in December 2015

De besloten vennootschap Borgdorff Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 januari 2015

Restaurant Hartstocht B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Restaurant Hartstocht B.V. is gevestigd op Plein 13G te Wateringen en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Topkat
Opgericht in April 2013

De onderneming Topkat is gevestigd op Plein 25-27 te WATERINGEN en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Inimini
Opgericht in April 2013

De onderneming Inimini is gevestigd op Plein 19 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

V.O.F. Dekor
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Dekor is gevestigd op Plein 3 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Bf Consultancy B.V.
Opgericht in Augustus 2014

De besloten vennootschap Bf Consultancy B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Bf Taxaties B.V.
Opgericht in Augustus 2014

De besloten vennootschap Bf Taxaties B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Bf Makelaars Business B.V.
Opgericht in Augustus 2014

De besloten vennootschap Bf Makelaars Business B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Bf Makelaars Den Haag B.V.
Opgericht in Augustus 2014

De besloten vennootschap Bf Makelaars Den Haag B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Bf Makelaars Wateringen B.V.
Opgericht in Augustus 2014

De besloten vennootschap Bf Makelaars Wateringen B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Borgdorff Makelaardij B.V.
Opgericht in Augustus 2014

De besloten vennootschap Borgdorff Makelaardij B.V. is gevestigd op Plein 13 te WATERINGEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Everts Vogelaar Spijer Advocaten
Opgericht in April 2013

De onderneming Everts Vogelaar Spijer Advocaten is gevestigd op Plein 13h te Wateringen en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent