Bedrijven in postcodegebied 2678CE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2678CE.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Caf? de Swing
Opgericht in April 2010

De onderneming Caf? de Swing is gevestigd op Hoofdstraat 21 te De Lier en is actief in de branche cafés.

Donderdag 25 augustus 2022

De Lier Kledingreparatie
Opgericht in Juli 2018

De vennootschap onder firma De Lier Kledingreparatie is gevestigd op Hoofdstraat 33A te De Lier en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Donderdag 1 april 2021

Concept Stoer
Opgericht in Maart 2021

De onderneming Concept Stoer is gevestigd op Hoofdstraat 29A te De Lier en is actief in de branche Winkels in drogisterij-artikelen.

Woensdag 22 juli 2020

De Drie Keersen B.V.
Opgericht in Januari 1966

De besloten vennootschap De Drie Keersen B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 23 te De Lier en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

Casa Colores B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Casa Colores B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 11B te De Lier en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 9 juli 2020

NC Cooper B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap NC Cooper B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 23A te De Lier en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 21 januari 2020

Discus De Lier
Opgericht in Oktober 2005

De onderneming Discus De Lier is gevestigd op Hoofdstraat 11 te De Lier en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

Dinsdag 5 februari 2019

Dames en Heeren kapperssalon
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Dames en Heeren kapperssalon is gevestigd op Hoofdstraat 5 te De Lier en is actief in de branche Haarverzorging.

Maandag 19 februari 2018

Remon's Kappers en Barbier
Opgericht in Februari 2018

De vennootschap onder firma Remon's Kappers en Barbier is gevestigd op Hoofdstraat 31 te De Lier en is actief in de branche Haarverzorging.

Vrijdag 18 maart 2016

Miranda van der Hut B.V.
Opgericht in Februari 2016

De besloten vennootschap Miranda van der Hut B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 21 te DE LIER en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 januari 2015

Chiropractie De Lier
Opgericht in Februari 2015

De onderneming Chiropractie De Lier is gevestigd op Hoofdstraat 29 te DE LIER en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Kledingreparatiebedrijf & Stomerijdepôt        De Lier
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Kledingreparatiebedrijf & Stomerijdepôt De Lier is gevestigd op Hoofdstraat 33A te De Lier en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

Delierious
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Delierious is gevestigd op Hoofdstraat 49 te De Lier en is actief in de branche Cafés.

Drankenhandel Yvonne van der Ende
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Drankenhandel Yvonne van der Ende is gevestigd op Hoofdstraat 43 te De Lier en is actief in de branche Winkels in dranken.

Marcel Vellekoop Holding B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Marcel Vellekoop Holding B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 11B te De Lier en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Bloemsierkunst De Carlton Marjoke Koene
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemsierkunst De Carlton Marjoke Koene is gevestigd op Hoofdstraat 19 te De Lier en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Drie Keersen
Opgericht in April 2013

De onderneming De Drie Keersen is gevestigd op Hoofdstraat 23 te De Lier en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Massagepraktijk Relaxed by M&M
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Massagepraktijk Relaxed by M&M is gevestigd op Hoofdstraat 11B te De Lier en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

De Drie Keersen
Opgericht in November 2013

De onderneming De Drie Keersen is gevestigd op Hoofdstraat 23 te De Lier en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Restaurant De Poort
Opgericht in April 2013

De onderneming Restaurant De Poort is gevestigd op Hoofdstraat 17 te De Lier en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent