Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 2681KV

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2681KV.

In postcodegebied 2681KV zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Housefield
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Housefield is gevestigd op Johannes Vermeerstraat 45 te Monster en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Westland » Monster » Zwartenhoek » 2681KV

  Donderdag 1 januari 2015

  Wilco van der Ven
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Wilco van der Ven is gevestigd op Johannes Vermeerstraat 41 te Monster en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

  Westland » Monster » Zwartenhoek » 2681KV
  Tet Telefoon Efficiency Test
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Tet Telefoon Efficiency Test is gevestigd op Johannes Vermeerstraat 35 te Monster en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

  Westland » Monster » Zwartenhoek » 2681KV
  Onderhoudsbedrijf Bijdehandje
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Onderhoudsbedrijf Bijdehandje is gevestigd op Johannes Vermeerstraat 17 te Monster en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Westland » Monster » Zwartenhoek » 2681KV
  H.W. Kruisselbrink
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming H.W. Kruisselbrink is gevestigd op Johannes Vermeerstraat 3 te Monster en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Westland » Monster » Zwartenhoek » 2681KV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwartenhoek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?