Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 2957AB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2957AB.

In postcodegebied 2957AB zoek ik een:

  Vrijdag 15 januari 2016

  Wolkoopjeskelder
  Opgericht in november 2015

  De onderneming Wolkoopjeskelder is gevestigd op Albrechtstraat 21 te NIEUW-LEKKERLAND en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AB

  Donderdag 1 januari 2015

  CostManagement B.V.
  Opgericht in februari 2015

  De besloten vennootschap CostManagement B.V. is gevestigd op Albrechtstraat 21 te NIEUW-LEKKERLAND en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AB
  Stuurman Cost Management B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Stuurman Cost Management B.V. is gevestigd op Albrechtstraat 21 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AB
  Bouw-Inkoop Combinatie B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Bouw-Inkoop Combinatie B.V. is gevestigd op Albrechtstraat 21 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?