Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Nieuw-Lekkerland

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw-Lekkerland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw-Lekkerland.

In Nieuw-Lekkerland zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Kleywegt Industries
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Kleywegt Industries is gevestigd op Weidemolen 16 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957XR
  Timmerbedrijf B. de Jong
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Timmerbedrijf B. de Jong is gevestigd op Lekdijk 93 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Lekdijk » 2957CD
  M!ndCare
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming M!ndCare is gevestigd op Van Vlietstraat 42 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Middelweg » 2957GD

  Woensdag 23 januari 2019

  Fysiotherapie Esmee Bijl
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Fysiotherapie Esmee Bijl is gevestigd op Dotterbloem 9 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957RA
  Gouda's E-commerce
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Gouda's E-commerce is gevestigd op A Heynisstraat 2 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AA
  steengoedNL
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming steengoedNL is gevestigd op Lekdijk 85 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Lekdijk » 2957CD
  Travel Kinderdijk
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Travel Kinderdijk is gevestigd op Lekkade 42 te KINDERDIJK en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Kinderdijk (gedeeltelijk) » 2961AG
  S. Damsteegt - den Ouden
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming S. Damsteegt - den Ouden is gevestigd op Lekdijk 21a te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Lekdijk » 2957CA
  Ray Sanders Entertainment
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ray Sanders Entertainment is gevestigd op Schoenerstraat 9 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Middelweg » 2957ET

  Maandag 24 december 2018

  YAX B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap YAX B.V. is gevestigd op Elshoutstraat 16 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957KK
  FOUND TMS B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap FOUND TMS B.V. is gevestigd op Elshoutstraat 16 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957KK
  Stemor
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Stemor is gevestigd op Dorpslaan 96 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957XH
  Diwana Transportations
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Diwana Transportations is gevestigd op P van der Veldenstraat 5 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AX

  Zondag 9 december 2018

  Boukjes Bads en Begeleiding
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Boukjes Bads en Begeleiding is gevestigd op Veerdam 11 te KINDERDIJK en is actief in de branche Bewerken van edelstenen en vervaardiging van sieraden e.d. (geen imitatie).

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Kinderdijk (gedeeltelijk) » 2961AX
  Amarone Hospitality
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Amarone Hospitality is gevestigd op Dirk III Straat 9 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AH
  Uw Vereffenaar B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Uw Vereffenaar B.V. is gevestigd op Lekdijk 297 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Lekdijk » 2957CL
  ST Allround Service
  Opgericht in november 2018

  De onderneming ST Allround Service is gevestigd op Lage Boezem 11 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957RC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuw-Lekkerland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?